dzidzia214
Styczniowe mamy'08
macie racje... pojde jutro do innej kwiaciarni niz zamierzalam, do mojej znajomej- na pewno zrobi cos slicznego i tez lepiej policzy- ze tez wczesniej nie pomyslalam...
ide lulu bo wykonczona jestem.... Julek dzis caly dzien daje popalic... swojego tatusia dzis niezle skopal... zasluzyl... hihihihi...
dziewczynki powodzenia jutro u lekarza!!!
buziiaki i slodkich, spokojnych snow...
ide lulu bo wykonczona jestem.... Julek dzis caly dzien daje popalic... swojego tatusia dzis niezle skopal... zasluzyl... hihihihi...
dziewczynki powodzenia jutro u lekarza!!!
buziiaki i slodkich, spokojnych snow...
A moje maleństwo także nadaktywne zawsze jak mamusi coś dolega.Wówczas kopie,kręci się,wierci....Nie wiem czy to czysta złośliwość?
Przychodnie otwierają o 7:00 a jak się pójdzie ok 8:00 to już nie ma na co liczyć.Nie mam pojęcia o której trzeba tam być żeby nie stać w kolejce....hmmm....6:15?No i mężuś dzisiaj o 7:15 poszedł to mówi,że przed nim stało 15 osób,w tym jeden student.Reszta w wieku mocno zaawansowanym....Ja tam nie wiem jak tak można całe dnie spędzać w przychodni....
na tzw fachowcow nie ma co liczyc trza dzialac po swojemu jakjuz bedzie wszystko wyczesane kupi sie jakies komody i pozawiesza polki. ja sie biore od dzisiaj za zaslony,musze powycinac z papieru wzor i do dziela..