reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny dzisiaj dostałam bzika!!!! a raczej wystraszyłam sie i boje sie nadal ze cos jest nie tak, wybrałam sie do toalety i... stolec był razem z krwią, czy któraś wie co może się dziac??????????????????????????? POMOCY

reklama
Uj, 9,6 to naprawdę mało.... Ja z 10,4 skoczyłam na 11,7, ale nadal połykam to żelazo, bo krew się cały czas rozrzedza i żeby anemia nie wróciła. Na pewno to dzidzi sprawka. :)))))
Pomyłka może być zawsze, mi dwa razy dziewczynkę ten sam lekarz potwierdził, to wierzę, że się urodzę dziecię płci pięknej i o pomyłce nawet nie myślę :P
Właśnie, znalazłam dziś fajny sklep niby typu tani ciuszek, ale dla bobasów to większość rzeczy jest w celującym stanie, wszystkie z metkami, niektóre nawet mają takie kartonowe przewieszki firmowe, jak prosto z sklepu oO Za te wszystkie rzeczy co na fotce daliśmy 28 zł, pewnie w innych ciuchciuchach można kupić więcej za tę cenę, ale za taką jakość to chyba nie przepłaciłam ^^ Szczególnie ta czerwona kurteczka mi się podoba :P
Zobacz załącznik 55079Zobacz załącznik 55080Zobacz załącznik 55081

joa może to hemoroidy?

co do szczepień to załuje ze nie zaszczepiłam Piotrusia na rotawirusa A jak skończy 2latka to mam zamiar zaszczepić go na pneumokoki Gdy przeprowadzę sie do Hol (tzn zamelduje) to czekają mnie jeszcze menigokoki-tam są obowiązkowe podobnie jak pneumokoki

Czesc dziewczyny wpadłam ze styczniowek zerknac co tam u was.;-)Jak tam wasze samopoczucie i brzuszki? Widze ze szalenstwa zakupowe ida pelna para........ach.......jak sobie przypone jak to bylo.........:tak:troszke wam zazdroszcze tych emocji:sorry2:

Sylka- ja tez mam anemie. hemoglobiny wyszło 11. Hematokryt tez słabo...znacznie ponizej normy.
Joaaa- zapytaj sie najlepiej lekarza co to znaczy ale moze tak byc,że Ci naczynka pekają
Agnie- sliczne ciuszki:-)

teraz ciezko jest sie wypróżnic, moze dlatego tam pojawiła sie krew!Dzieki Dziewczynki za porady troche mnie to uspokoiło, ale na hemoroidy to nie wyglada.
Niestety ale takie tematy tez musimy poruszac bo co druga miewa takie dolegliwosci- nieprzyjemne ale PRAWDZIWE! hihihihi

reklama
Witam. jestem tak późno, bo dużo dziś się działo, a Mążuś jutro wyjeżdża więc chcieliśmy tez pobyć trochę razem. Już opowiadam.
Jooaa, podobno hemoroidy w ciąży to norma, zwłaszcza jeśli są zaparcia. To może być to. Podobnie jak u Agnie.
Byłam u gina. Dostała skierowanie na mocz i krew i glukozę. Na toxo nie dał, bo drogie - no wiem, że drogie, o to chodzi! Po badaniu okazało się że wszystko ok, szyjka długa, żadnych rozwarć - wszystko ok. Wypytałam też co możemy brać w razie przeziębienia - na wszelki wypadek. A'propos bananów to nie histeryzować, podobno działają skórczająco dopiero w ostatnich tygodniach. Teraz można, chociaż lepsze owoce nie cytrusowe.
I najważniejsze - dostałam pierwszą recenzję doktoratu (tego co go oddawałam w lipcu) - pozytywna! :-):-D:-):-Dpodobno druga też taka będzie, bo znajomy rozmawiał z tym drugim prof i stąd wie.:-) Jutro idę na spotkanie z moją promotorką - omówić tą recenzję. No cieszę się jak szalona.:laugh2::laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry