Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

szkoda ale ja się wziełam sama w garsc po monologu który przeprowadziłam z moim M postawiłam sprawe czarno na białym .Wiecie co ale wkurza mnie ze on wogóle nie poczówa sie do winy za atmosfere jaka panuje u nas wiec sory ale ja sie nie bede stresowac mam to gdzies przyjdzie koza do woza . A i przypuszczam że tesciowej szybko nie zobacze tylko synus bedzie jezdził do niej z kacprem żeby mogła go zobaczyc chociaż tylko do czasu bo nie zamieżam pracowac do stycznia hehe a póżniej siedze na macieżynskim wogóle wszystko sie pomieszało od naszego slubu co za rodzina teraz tesciu( w nim chyba mam wsparcie jeszcze jak sie nic nie pozmieniało) ma urodziny w następnym tyg ale ja bede w pracy zadzwonie tylko do niego a po drodze są jakies świeta pewnie sie wszysko wyjasni ale nie zamieżam siedziec z zamknietą buzią .
a nowych to chyba jeszcze nie posiadam 

bo jak przyjdzie niezapowiedziana wizyta to az wstyd bedzie 

Teraz już wiem dlaczego masz tak wysokie ciśnienie

, tylko nie wiem gdzie mi sie to mieści, bo ciągle wszystko na mnie wchodzi, jedynie rozpinam guzik w spodniach. Celulit mi sie zrobił, fakt
ale przypuszczam, ze to raczej zaprzestanie codziennej gimnastyki. Chyba muszę do niej powrócić, bo podobno potem szybko wraca się do formy
.
, nie było nigdzie szpitala, wszystko zburzone.
A jak urodziłam to nie umiałam się nawet nim zając:-( i nie czułam tej więzi.:-( jak wstałam miałam wyrzuty sumienia

bo narobiłam tyle farszu, ze wczoraj nie zdążyłam wszystkiego przerobić.
Ale jazda, najwyżej zamrożę