reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
"Trzy serie popularnej szczepionki wstrzymane
Główny Inspektor Farmaceutyczny wstrzymał obrót trzema seriami szczepionki dziecięcej INFANRIX IPV + Hib - podano na stronach internetowych GIF. To popularna tzw. szczepionka skojarzona, stosowana między innymi przeciwko błonicy, tężcowi i krztuścowi."

Doniu nie smutas... jak mzoesz to napisz co sie dzieje, mi to zawsze pomaga.... nie smuc sie ni ewolno!!!
Pandorax dobze, ze tak masz na uczleni, czyli szefowa stara sie i jest oki:)
Myszorka zyze Ci zeby remont udal sie szybciutko jak tylko to mozliwe....
anja78.... widzisz jeste szywym dowodem na to, ze trzeba mocno wierzyc.... ja tez bylam wczeniakiem, wazylamo 250 gram wiecej ale mi dali 10 pkt... chociaz nie mieli racji... Asia ale fanie, ze maz sie tak zachowal..... a co do tesciowej to c..pa z niej jest "nastepny" , powiedz jej, zey sobie dala spokoj... grrrrrr wredne babsko.....
Esti wspolczuje takich sasiadek i takich rad....... dobrzeze im nagadalas.....
u lekarza supcio, mowi, ze wszytsko oki, wyniki tez...
jutro popisze co sie dzialo dzis jak znajd eczas, bo zaczynamy przygotowania do slubu... hhehehehe.... wiecie co?? te humorkiw ciazy sa zalosne.... kolorowych

Dzien dobry wszystkim spiochom...
Widze,że to ja tylko ranny ptaszek jestem...
Wczoraj bardzo miło spedzilismy wieczor- bylismy w kinie, na kolacji...MILUSIO było:-D
Dzidzia- ciesze sie,ze u lekarza wszystko w porzadku
Anja- tez słyszałam o tej szczepionce...ale numer
Dziewczyny macie racje ztymi cenami- to jest jakies zerowanie na małych dzieciach....tak samo jak na kobietach w ciazy. Jak juz cos sie specjalistycznie nazywa- przeznaczone dla kobiet w ciazy to kosztuje dwa razy drozej niz normalnie- mam tu na mysli lekarstwa, witaminy, kosmetyki....:wściekła/y:

Czesc dziewczynki u mnie z humorkiem juz troche lepiej.
Dzidzia dół to u mnie stad ze ja sama jestem mezus wyjechał i wszysko na mojej głowie az sie boje jak to bedzie jak dzidzius sie urodzi on wróci ale tylko na 2 tygodnie bo dłuzej nie moze a potem znowu bede sama az do wakacji boje sie ze nie dam sobie sama ze wszyskim rady a im blizej porodu tym gorzej :wściekła/y:

czesc

zapraszam dzis na imprezę studniówkową:rofl::biggrin2::-D

Donia ja tez jestem sama a mąz przyjedzie po porodzie na ok 3tyg Tyle ze mnie bedzie pomagać mama Sama to bym chyba padła przy noworodku i 2latku:szok:

ja po raz pierwszy jestem na waszym forum, ale mam termin na około 28 stycznia, ale postaram sie wypchnąć Dzidzię na świat 27, czyli w pierwszą rocznicę naszego ślubu :) pozdr dla Wszystkich Ciężarówek

reklama
Cześć :)
Nie ma co się dołować, świat jest piękny, mamy dzidzie w brzuszkach, u mnie nawet słońce świeci :PPP
Doniu, a nie masz kogoś bliskiego, kto mógłby Ci w tych najcięższych miesiącach pomóc?
aOla: Wszystkiego najlepszego z okazji studniówki :-D
magdulec: Witamy w naszym gronie :)

Też mam dzisiaj trochę podły nastrój, ale pogadam z mężem i będzie lepiej :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry