Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny a dzidzia ma jutro ślub!!!!!!Własnie sobie przypomniałam, ciekawe czy sie dzis wieczorem jeszcze odezwie bo w koncu to jej wieczor panienski
Kurcze ona to pewnie przezywa bidulka
tak to ja zbierałam daty pierwszych ruchów chciałam to jakoś powiązać z terminami porodów i płcią ale wyszło mi wielkie NIC żadnego powiąznianie chce panikować ale dziewczynki ze mną cos nie tak czuje ucisk na pęcherz brzuch twardy krew mi leci z nosa ze dwa razy dziennie jeszcze opryszczka mi wylazła na ustach czy tak można tłumaczyć przemęczenie????
w nocy jakos nie umiem spać tzn BRZUCH MI PRZESZKADZA Koko tez jakos niespokojnie śpi a w dzień jakaś marudna .....:-zawstydzona/y::-( troche juz mam wszystkiego dość Raf ciągle z pracy do pracy a po pracy ZMĘCZONY ale nie moge nic mówić bo kase robi i szkoda zreszta czasu na awanturki
ALE łAZIENKA JUZ ZA CZYMS WYGLąDA
SORKI LASECZKI ALE ZMYKAM TROCHE POLEżEć KOKO ZAJEłA SIE WłASNIE WYCINANIEM NIE WIEM CO Z TEGO BEDZIE ALE CHWILA SPOKOJU NA 100%
Myszorka to jest przemeczenie
poluz sie i wiedz ze juz do konca ciazy nie zrobisz nic ja dzis umylam podloge i leze bo nie mam sily i zaraz boli mnie brzuch z takim dziwnym parciem na pechez niestety dziecko wysysa z nas sily
tylko od tego lezenia urusl mi brzuch bo ciagle cos jem bo sie nudze
ja mam wokol pepka 95 cm przed obiadem. Dzis pieke lososia z majonezem wiec po obiedzie bedzie pewnie ze 4 cm wiecej hihihi
smutno mi dzis bo za godzine zegnam rodzicow
czesc dziewczyny.wyczytalam cos i dowiedzialam sie od kolezanki ikonieczniec musze wam o tym napisac. chodzi o to ze jak chce wam sie siku to niewolno wam absolutnie tego wstrzymywac bo potem sa z tego powazne komplikacje .nawet jesli wam sie chce co piec minut to trzeba chodzic.tak wyczytalam a moja kolezanka wstrzymywala i potem miala chorego dzidziusia .juz jest naszczescie zdrowy ale uwazam ze powinnyscie wiedziec.
o tym samym pomyslalam .ale ja naprzyklad zanim sie otym dowiedzialam to w nocy troche wstrzymywalam niechcialo misie tak co chwila wstawac .a rteraz jak tylko mi sie zachce to zaraz ide oczywiscie juak mam mozliwosc
ja co 10 minut biegam. gorzej jak nie ma mozliwosci.
A Co sie dzialo dzidziusiowi kolezanki bo pierwsze slysze o czyms takim? ( jesli oczywiscie moge zapytac? )
no i nadeszla czarna godzina. wyjezdzamy na lotnisko. Serce mi kolacze i lzy mi nie chca wyschnac. moja Dominika czuje moj zal i kopie bardzo silno w brzuszku. Wklejam ostatnie zdjecie z mamunia i walizkami