Witajcie grubaski:-):-):-)
W sobotę byliśmy na zakupach i zostawiliśmy w sklepie kilka stówek

.Ale mamy już wszystko, oprócz kosmetyków dla dzidzi.Ale to już niewielki wydatek, kilkanaście złotych.I tak w sklepie zostawiliśmy kilka stówek..................
Dzisiaj w szkole rodzenia dowiedziałam się , że nie jest wskazane siedzenie z nogą na nogę i nie wolno masować brzuszków bo to może doprowadzić do rozluźnienia wszystkiego i wywołania skurczy.A więc laseczki nie masujemy brzuszków.
Witam nowe mamusie:-):-)
Szczypawka duża Ta Twoja córeczka
i oczywiście gratulacje

Ja do lekarza dopiero za 2 tygodnie, zobaczymy ile synek waży.Ale jeszcze się nie przekręcił , nadal bryka jak szlony i wali mamę po czym popadnie

W sobotę byliśmy na zakupach i zostawiliśmy w sklepie kilka stówek

.Ale mamy już wszystko, oprócz kosmetyków dla dzidzi.Ale to już niewielki wydatek, kilkanaście złotych.I tak w sklepie zostawiliśmy kilka stówek..................Dzisiaj w szkole rodzenia dowiedziałam się , że nie jest wskazane siedzenie z nogą na nogę i nie wolno masować brzuszków bo to może doprowadzić do rozluźnienia wszystkiego i wywołania skurczy.A więc laseczki nie masujemy brzuszków.
Witam nowe mamusie:-):-)
Szczypawka duża Ta Twoja córeczka
i oczywiście gratulacje

Ja do lekarza dopiero za 2 tygodnie, zobaczymy ile synek waży.Ale jeszcze się nie przekręcił , nadal bryka jak szlony i wali mamę po czym popadnie

. Taka stara - a taka głupia. A przecież wiadomo, że dla siebie jak oglądam komplet to często cena jest osobno za spodnie i osobno za marynarkę.
.
Tylko,że mnie juz lekarz zapowiedział,że najpóżniej w święta...WRRRR!!!W wigilię rodzić?!No i jak ja sie mam spodziewć,że ktokolwiek(oprócz mężusia) będzie miły na porodówce?!A jak lekarze będą niemili to mężuś będzie tupał nogami,że na jego dziewczynki krzyczą!