reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czesc dziewczeta!!!
Ale paskudna pogoda od rana. ciezko sie wstawało...
Szczypawko- gdzies ostatnio wyczytałam ze takie skurcze sa mozliwe wtedy gdy sie nie ruszasz...ale amereyke odkryłam:-D
Pumi, Sylka- owocnego swietowania studniówki:-)
Pandorax- kazdy z nas czesto daje sie wrobic na te oszustwa sklepów!!!!Ja tez czesto wychodze wkurzona z hipermarketu bo jakas cena byla nie teges....
Co do remontow, to mi sie przesunał termin...
Okazuje sie ze bedzie dopiero zaczety 10 listopada....Grrr, bede musiała wtedy jechac na kilka dni do mojej tesciowej bo mezus wyjezdza na lodowiec- grrrr
ale jakos przebakam ten tydzien, mam nadzieje ze nie bede sie musiała do niej za duzo odzywac

reklama
ja od szkoly rodzenia dostala kupon 5%znizki na wozek, moze to niewiele ale przy 2600:szok:zawsze cos, zastanawiam sie czy nie porwac mojej mamy dzisiaj do sklepu i zamowic, czeka sie z 2-3 tyg na kolor ktory chce:happy: trza tez tesciow pogonic by juz zamowili lozeczko(kolejne 3-4tyg czekania) i materacyk

potem dostaniemy karte stalego klienta na 10% wiec mozna bedzie kupic fotelik do samochodu, najlepsze sa MAXICOSI, najlepsze wyniki testow w europie i mozna montowac do wozka Emmanljunga.:tak: jeszcze czeka nas zakupienie komody z Ikei-500-, polki juz mamy ale wiadomo jak to w IKEI:cool:kpuje sie od razu kupe pierdulek no i wykladzine- nastepne 700zl, pokoik malej bedzie naprawde slodki:tak:ufff-dlatego tez nie zostawiam wszystkiego na grudzien bo bysmy zbankrutowali

ja ide do gina dopiera w sobote, to jest 6tyg od ostatniej wizyty, troche dlugo ale facet nie mial wolnch terminow:eek:w miedzyczasie bylam na 3d u innego wiec wiem ,ze wszystko OK, ale i tak standardowo sie denerwuje:-(wyniki mam super, dzidzia sie rusza wiec chyba wszystko idzie gladko ku zakonczeniu.jeszcze 3msc!!!

Witam :-)

Szczypawka popieram przedmówczynie, że skurcze łydek to brak magnezu, ale nie zaszkodzi powiedzieć o tym ginowi :tak: a magnez możesz łykać ;-)

widzę, że szał zakupowy wtargnął na stycznówki :rofl2: ja też powoli kompletuję to co potrzeba i mam pytanie jakie rozmiary ubranek kupujecie :confused: bo ja kupiłam parę w rozmiarze 62, a wczoraj rozmawiałam z moją siostrą, która ma 2 dzieci i oczywiście dostanę od niej w spadku ubranka, ale powiedziała mi, że z takich małych czyli 62 dzidzia szybko wyrośnie i powinnam kupować większe i ja teraz nie wiem co mam robić:szok::baffled:

nanina, dzięki za komplement, zabiorę się za szycie jako formę zarabiania jak mnie nie zatrudnią po macieżyńskim :baffled:.
AsiaS, a gdzież to się Twój mężczyzna błąka - jeśli wolno spytać - lodowiec??!!
Podpisuję się pod pytaniem Magdy, też się zastanawiałam ile i w jakich rozmiarach ubranek kupować. Coś mi świta, że na początku lata o tym tu pisałyście (może któraś z doświadczonych już mam?), ale wtedy jeszcze mnie to tak nie interesowało i nie zapamiętałam.
Trochę udało mi się zdrzemnąć po 9 ale teraz będę się przygotowywać do wyjazdu - wreszcie będziemy mieć łóżeczko, wózek, becik i inne różności. Cudnie:-D

Momi najlepsze sa wanny na tzw stelazach , kapiesz baby na wysokoscii sie nie schylasz, do normalnej wanny to takie dziecko 1.5roczne,
Lepiej kapac stajac, bo jak sie bedziesz sie schylac przez 1.5 roku kapiac to pojdzie ci kregoslup:no:tak samo z przewijakiem, albo na stelazu albo na lozeczku:-)

widze Pandorax ,ze wybiracie sie do 3M, milej drogi jakie sklepy chcecie zaliczyc?
Jezeli chodzi o dziecinny super jest Mamo to ja na Grunwaldzkiej, na przeciwko MediaMart/Practiker;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry