Czesc dziewczeta!!!
Ale paskudna pogoda od rana. ciezko sie wstawało...
Szczypawko- gdzies ostatnio wyczytałam ze takie skurcze sa mozliwe wtedy gdy sie nie ruszasz...ale amereyke odkryłam
Pumi, Sylka- owocnego swietowania studniówki:-)
Pandorax- kazdy z nas czesto daje sie wrobic na te oszustwa sklepów!!!!Ja tez czesto wychodze wkurzona z hipermarketu bo jakas cena byla nie teges....
Co do remontow, to mi sie przesunał termin...
Okazuje sie ze bedzie dopiero zaczety 10 listopada....Grrr, bede musiała wtedy jechac na kilka dni do mojej tesciowej bo mezus wyjezdza na lodowiec- grrrr
ale jakos przebakam ten tydzien, mam nadzieje ze nie bede sie musiała do niej za duzo odzywac
Ale paskudna pogoda od rana. ciezko sie wstawało...
Szczypawko- gdzies ostatnio wyczytałam ze takie skurcze sa mozliwe wtedy gdy sie nie ruszasz...ale amereyke odkryłam

Pumi, Sylka- owocnego swietowania studniówki:-)
Pandorax- kazdy z nas czesto daje sie wrobic na te oszustwa sklepów!!!!Ja tez czesto wychodze wkurzona z hipermarketu bo jakas cena byla nie teges....
Co do remontow, to mi sie przesunał termin...
Okazuje sie ze bedzie dopiero zaczety 10 listopada....Grrr, bede musiała wtedy jechac na kilka dni do mojej tesciowej bo mezus wyjezdza na lodowiec- grrrr
ale jakos przebakam ten tydzien, mam nadzieje ze nie bede sie musiała do niej za duzo odzywac
zawsze cos, zastanawiam sie czy nie porwac mojej mamy dzisiaj do sklepu i zamowic, czeka sie z 2-3 tyg na kolor ktory chce
trza tez tesciow pogonic by juz zamowili lozeczko(kolejne 3-4tyg czekania) i materacyk
jeszcze czeka nas zakupienie komody z Ikei-500-, polki juz mamy ale wiadomo jak to w IKEI
kpuje sie od razu kupe pierdulek no i wykladzine- nastepne 700zl, pokoik malej bedzie naprawde slodki
w miedzyczasie bylam na 3d u innego wiec wiem ,ze wszystko OK, ale i tak standardowo sie denerwuje:-(wyniki mam super, dzidzia sie rusza wiec chyba wszystko idzie gladko ku zakonczeniu.jeszcze 3msc!!!
ja też powoli kompletuję to co potrzeba i mam pytanie jakie rozmiary ubranek kupujecie
bo ja kupiłam parę w rozmiarze 62, a wczoraj rozmawiałam z moją siostrą, która ma 2 dzieci i oczywiście dostanę od niej w spadku ubranka, ale powiedziała mi, że z takich małych czyli 62 dzidzia szybko wyrośnie i powinnam kupować większe i ja teraz nie wiem co mam robić
tak samo z przewijakiem, albo na stelazu albo na lozeczku:-)