reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Asia a nie możesz jechać do swojej mamy lub zostać w domu?. Gdybym była na wojennej ścieżce z teściową w życiu bym do niej nie pojechała, gdyby nie jakieś świętowanie:tak::tak: a i dzięki za życzonka.
no mam nadzieję, że gdzieś wyjdziemy na wieczór. Juz się nawet na wszelki wypadek umalowałam hihihi

a mnie sie wczoraj coś dziwnego przytrafiło.
Jak byłam ostatnio u mojej koleżanki fryzjerki to byłą tam taka pani która wynajmowała jakiś lokal ludziom , co prowadzili sklep z artykułami i niemowlęcymi. Prosiła się na siebie powołać to będzie taniej.
No i wspomniałam o tym mężowi. I o dziwo, co nigdy nie chciał ze mną jeździć do takich sklepów. wczoraj sam nie tam zabrał ( co prawda nic nie kupowaliśmy tylko rozejrzałam się w cenach) i sam latał po sklepie i ciągał od półki do półki:tak::tak:

no nie mogę. wreszcie dojrzał do tego , że nic jeszcze nie mamy.:-):-):-)dobra moja:tak::tak::tak:
Ale jakie ździwko:szok::szok::szok:, bo łóżeczko z szufladą i na płozach kosztuje tu nawet 100 zeta mniej, no ale jazda. Sklep nie w centrum i na uboczu, gdzieś przy jakieś hurtowni może sobie pozwolić na takie ceny:tak::tak::tak: tylko ubolewam, bo bardzo mały był wybór ciuszków

reklama
Anja ja tez kupuję maxi cosi ale będę pomykać na stelażu xlandera, chyba , bo jeszcze mi sie podoba quinny, ale ten nie ma na płąsk rozkładanej spacerówki i trochę mnie to wkurza.
przecież nawet dorosły jak śpi w kucki to go potem wszystko boli a co dopiero takie maleństwo:szok::szok::szok:
Magda ty nie słuchaj(tzn jak chcesz to słuchaj:-D:-D:-D)siostry, na wszelki wypadek kup kilka mniejszych kompletów.
Bo nie koniecznie twoje dziecko będzie takie duże jak siostry i nie koniecznie będzie tak szybko rosło.
np. moja koleżanka urodziła 2 miesiące temu i przez ten czas mała urosła 4 cm, czyli nawet nie przeskoczyła jednego numeru w numeracji noworodków. fakt, ze mała urodziła się duza bo 59 cm, ale nawet w początkowym rozmiarze dziecko trochę pochodzi, a trzeba mieć coś na zmianę, chyba, ze po porodzie wyślesz męża do sklepu. To tez nie taki zły pomysł:tak::tak:jeśli macie podobny gust

witam mamusie w ten cieply, sloneczny wtorkowy poranek.
Sylka to zaczynamy swietowanie
xx_zdrowko.gif

A pewnie, bo co innego nam pozostało.:tak::-D:-D:-D:-D
tak się właśnie zastanawiałam, czy nie zrobić hucznych ostatnich przed narodzinami dzidzi moich urodzin:confused: bo później to juz będzie ostra jazda hihihi no i oglądanie bobasa w lutym:-D:-D:-D

Sylka- moge pojechac do mamy ale bede miała o wiele dalej do pracy, a poza tym moi rodzice maja tylko 2 pokoje. Poki co moj maz wpadl na pomysl,zebym jechala do jego mamuski. W domu raczej zostac nie moge bo bedzie malowanie, cyklinowanie podłog i gładzie:-(wiec syf jak cholera...
Co do ubranek- to ja tez jestem zdania ze najlepiej na poczatek takie dla noworodkow. Bo przeciez i tak w miedzyczasie ktos cos przyniesie i pozniej bedzie duzo wiekszych...z ktorymi nie bedzie co zrobic. Moja przyjaciółka mnie uprzedziła o tym...;-)Najlepiej podobno nie kupowac za wiele- ciuszkow mam na mysli-, bo jakby cos to zawsze mozna meza wysłac:tak:

Pumi- słoneczny dzien to my mamy ale w myslach...i jak sobie swiatło zapalimy w pokoju...we wrocławiu pogoda do bani!!!!!!A ja dzis na koncert lece wieczorkiem...nie chce mi sie ale obiecałam kumplowi, że bede mu kibicowac

Anja och ty rozrzutna kobieto.:laugh2::laugh2::laugh2::angry:
tak nie mam serca naciągać teściów bo są tacy kochani:-D

u nas marna pogoda, pochmurno i deszczowo:baffled:

mam plan kupić ze 3 komplety 56 a resztę na 62, a na 68 to będę kupować na bieżąco, to się trochę wyrwę z domu i zostawię dzidzię pod okiem teściowej , na pewno sie ucieszy:tak::-):-):-):-) Przy tak dużych wydatkach to naprawdę 50 czy 100 zł więcej to naprawdę nie robi różnicy a będę spokojniejsza, ze jestem przygotowana na wszystko.
Co prawda mąż urodził się chudziutki ale za to długi bo 59 cm :szok::szok:ale ja miałam 52 więc może jakoś sie to wypośrodkuje:-D:-D

Pumi u mnie bardzo pogodnie...ale pod lampa;-)przynajmniej nie pada.
wiem, wiem 2850 masakryczna liczba ale co zrobic:-p
jedna z poscieli ktora kupilam jest sliczna ale teraz chce inna-co mam zrobic moze jedna z was bedzie chciala?przesylka gratis hehe:-) najwyzej na allegro wystawie.
ochraniach, posciel i przybornik:baffled::baffled::baffled::baffled:teraz chce inna:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry