sylka_k
mama styczniowa 2008
Asia a nie możesz jechać do swojej mamy lub zostać w domu?. Gdybym była na wojennej ścieżce z teściową w życiu bym do niej nie pojechała, gdyby nie jakieś świętowanie
a i dzięki za życzonka.
no mam nadzieję, że gdzieś wyjdziemy na wieczór. Juz się nawet na wszelki wypadek umalowałam hihihi
a mnie sie wczoraj coś dziwnego przytrafiło.
Jak byłam ostatnio u mojej koleżanki fryzjerki to byłą tam taka pani która wynajmowała jakiś lokal ludziom , co prowadzili sklep z artykułami i niemowlęcymi. Prosiła się na siebie powołać to będzie taniej.
No i wspomniałam o tym mężowi. I o dziwo, co nigdy nie chciał ze mną jeździć do takich sklepów. wczoraj sam nie tam zabrał ( co prawda nic nie kupowaliśmy tylko rozejrzałam się w cenach) i sam latał po sklepie i ciągał od półki do półki

no nie mogę. wreszcie dojrzał do tego , że nic jeszcze nie mamy.:-):-):-)dobra moja

Ale jakie ździwko

, bo łóżeczko z szufladą i na płozach kosztuje tu nawet 100 zeta mniej, no ale jazda. Sklep nie w centrum i na uboczu, gdzieś przy jakieś hurtowni może sobie pozwolić na takie ceny

tylko ubolewam, bo bardzo mały był wybór ciuszków

a i dzięki za życzonka.no mam nadzieję, że gdzieś wyjdziemy na wieczór. Juz się nawet na wszelki wypadek umalowałam hihihi
a mnie sie wczoraj coś dziwnego przytrafiło.
Jak byłam ostatnio u mojej koleżanki fryzjerki to byłą tam taka pani która wynajmowała jakiś lokal ludziom , co prowadzili sklep z artykułami i niemowlęcymi. Prosiła się na siebie powołać to będzie taniej.
No i wspomniałam o tym mężowi. I o dziwo, co nigdy nie chciał ze mną jeździć do takich sklepów. wczoraj sam nie tam zabrał ( co prawda nic nie kupowaliśmy tylko rozejrzałam się w cenach) i sam latał po sklepie i ciągał od półki do półki

no nie mogę. wreszcie dojrzał do tego , że nic jeszcze nie mamy.:-):-):-)dobra moja

Ale jakie ździwko

, bo łóżeczko z szufladą i na płozach kosztuje tu nawet 100 zeta mniej, no ale jazda. Sklep nie w centrum i na uboczu, gdzieś przy jakieś hurtowni może sobie pozwolić na takie ceny

tylko ubolewam, bo bardzo mały był wybór ciuszków
glupia ja podnioslam czesc spacerowa(sprawzic czy ciezka) i teraz brzuszek boli
bo później to juz będzie ostra jazda hihihi no i oglądanie bobasa w lutym