reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
nadrobiłam zaległości
co do terminu porodu to nie sugerujcie sie 3 czy 4 USG najbardziej wiarygodne jest 1!!! serio później dzieci róznie rosną a USG nie jest wstanie obliczyć terminu bo liczy wg wielkości płodu a rodzimy dzieci z wagą 2500 kg i 4100kg PRAWDA????
skurcze to chyba naturalne macica juz sie przygotowywuje do porodu juz nieduzo jej zostałlo doostatecznego przedstawienia:-)

reklama
u mnie wszystko na najlepszej drodze do PRZEPROWADZKI
ostatnie zakupy wczoraj łóżko i materac kupiliśmy wypraw wiele ale juz spac mozemy
łazienka skończona na tip top juz moge sie wykąpać we własnej wannie i co naważniejsze wusiusiać we własny kibelek tylko elektryk pokończy luxwerki i bedzie ok lustro i dodatki sie dokupi w swoim czasie
KOKO pokój tez juz na zicher skończony jutro idziemy z mama sprzątać
sypialnia tez gotowa brakuje nam stolików nocnych no ale bez przsady jak mów Raf nie mazna mieć wszystkiego:tak::-D:-)

Ja to bym juz od razu wszystko czego jestem pewna że sie przyda pokupiła a Raf mnie powstrzymuje i co mam biedna zrobić ? w piątek szafa na korytarz ( bo wszystko robimy na miare) i KONIEC mamy wszystko
dziewczyny jak ja sie cieszę!!!!!!!:rofl2:

Samopoczucie ok raz lepiej raz gożej wszystko na mojej głowie WSZYSTKO i to mnie tak denerwuje ale jak ja nie dopilnuje to nie bedzie zrobione wiec siedze cicho i powoli ma to ręce i nogi

Myszorka- zgadzam sie z tym USG- roznie z tym bywa. Raz lekarz mowi,ze dziecko jest duze pozniej ze male...A nasza natura i tak sama zdecyduje...;-)
Super, ze masz juz koniec z tym remontem. Ale Ci zazdroszcze. Porób troche fotek swojej nowej chawirki:-)
Dziewczyny- ja zmykam, do zobaczenia jutro.
Milego popludnia dzisiaj:-)

czesc ciezarowy :-):-):-)
przechodzilam cala rodzina chorobe wirusowa-zeladkowa od czwartku do dzisiaj mam nadzieje ze to juz koniec .jutro do gina ciekawe co mi powie i czy zrobi mi usg znowu nie bede spala w nocy
witam nowa mamusie :-)i chcialabym sie dowiedziec czy jestes juz umowiona na ciecie wogule czy ktoras z mam z planowym cc jest juz umowiona jutro bede sie pytac gina ale chcialabym wiedziec jak to wyglada u was
chyba zloze dzis luzeczko czy jestem walnieta:rofl2:

Witaj Helenka po dlugiej nieobecnosci. Nie uwazam ze jestes walnieta ze chcesz skladac juz lozeczko. Dziewczyny niektore maja juz caly komplet mebelkow dla naszych kruszynek. My zakonczylismy remont dzidziowego pokoju i z niecierpliowscia czekam na dobry humor meza zeby pojechac po lozeczko. Dzis go bede molestowac zeby mi zlozyl komode z ikei i przykrecil poleczki do sciany. Raczej rezygnuje z bujanego fotela do karmienia ( brak miejsca) albo wybiore skromniejsza wersje, ktora zajmuje mniej miejsca. Ale jestem podekscytowana tym meblowaniem.

Hihi, helenko nie jesteś walnięta, też bym to zrobiła, jakbym miała już zakupione :-D
Ja za to jestem na pewno walnięta, bo spędzam po kilkanaście godzin dziennie przy kompie ostatnio :-P :-P :-P

teraz po malowaniu w sypialni przesunelismy lozko pod sciane. po prawej stronie gdzie stoi wozek bedzie lozeczko i komoda z przewijakiem

Załączniki

• Picture 693.jpg
    Picture 693.jpg
    63,2 KB · Wyświetleń: 40
  • Picture 694.jpg
    Picture 694.jpg
    61,5 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Witam.:-D:-D:-D:-D
Ja ma ubranka na 56, 62 ,68.A jeszcze koleżanka zdzwoniła żebym do niej zapadła bo ma dla mnie ubranka po swojej córeczce:rofl2:, ale ma sporo neutralnych kolorów.Kurcze już niedługo nie będę miała gdzie tego trzymać:rofl2:
Myszorka tylko się nie przeforsuj tym sprzątaniem, fajnie ze już w końcu na swoim.Najlepiej u siebie :tak:
Dzidzia mi też się Twoje zdjęcia nie otwierają:baffled:
Pumi, Sylka gratulki studniówki i bawcie się dobrze.Oliwier też przesyła dla kolegi i koleżanki życzenia:-D:-D.To co Karmi pijemy ?
Helenko ja też bym już rozstawiła łóżeczko ale mężuś mnie trochę stopuje:eek:.Mówi, że pościeli i tak nie założę bo będzie się kurzyć..........w sumie prawda. a jak będzie stało puste to zaraz zacznie się tam wrzucać pranie itp.Więc muszę czekać jeszcze za miesiąc, w grudniu złożymy:sorry:
Pumi a na jaki kolor malowaliście, na biało?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry