reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ooo cos podobnego wyslalam siostrze do Polski jak sie rodzila jej corcia 2 lata temu. Chetnie bym pokupowala dla mojej malej te cudenka ale chroniczny brak miejsca mnie ogranicza. Wszystko co sie nie miesci tu w Nowym Jorku wywozimy do Pensylwani do domu i tam niedlugo zrobi sie mega graciarnia hihih

moja mala ma wlasnie czkawke bo mi brzuszek pulsuje hihihi. gdyby nie ktg ktore mi robili w szpitalu i wtedy mala tez czkala to bym nie umiala odczytac ze to pulsowanie to czkawka

jestem ,jestem, witam was dziewczynki po dluzszej nieobecnosci ale po prostu mam handre(nie wiem czy dobrze napisalam) nie mam na nic ochoty i nic mi sie niechce nie wiem co sie ze mna dzieje , nawet niemam wogole ochoty nigdzie wychodzic i tak calymi dniami siedze w pizamie, masakra , moze to przez ta pogode:-( wpiatek ide do lekarza i zaczynam sie stresowac i jestem ciekawa czy potwierdzi sie plec malenstwa.Postaram sie wiecej udzielac i mam nadzieje ze to mi szybko minie. Dobranoc dziewuszki ucalujcie swoje piekne brzuszki od cioci mili:-)

Mili- czytaj chociaz nas ciezarowy na bierzaco bo czasem mozna sie posmiac.Moze ci sie humor poprawi.
A ja dzis robilam porzadki w szafie z dokumentami i znalalam list ze szpitala z orinetacyjnym terminem porodu: pierwszy lutego. Mam nadzieje ze urodze w styczniu bo mnie pewnie wyrzucicie jak urodze w lutym:eek:

reklama
Witam! Agnie - u mnie jest tak samo! Mój kolega posiadający pokaźny brzuszek łączy się z nami w bólu i nazywa to zjawisko "lustrzycą":-D.Mili, też mam totalnego lenia - moze to ta pogoda? Zasypiam w pracy nad klawiaturą i nic mi się nie chce. Poza tym czuje się wielka i cieżka. W weekend wybrałam sie do opery a tu się okazało ze wszystkie moje eleganckie ciuchy są na mnie za małe :-((mam mało ciążowych bo mam problemy z rozmiarami - teraz jestem szersza niż dłuższa!) Poza tym małżona wysłali służbowo do Kalisza i siedzę sama (nie licząc Futrzastego i Mieszka). Dobrze że znalazłam to forum i moge z Wami trochę porozmawiać. Dzięki za to!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry