Czesc dziewczyny.
Pumi- nie martw sie i tak Cie przygarniemy- tak ewentualnie ale wiesz....takie bezinteresowne to my nie jestesmy...musisz nam cos za to odpalic
Przygarnieciue do grona kolezanek kosztuje i to sporo, wiec lepiej sie zastanow...;-)
Agnie- kurcze dobrze,że Ty zaczelas z tym goleniem bo mi az glupio bylo pisac...ostatnio poprosiłam meza,żeby mi pomogl sie ogolic to stwierdził,ze mnie potnie, wiec jakos dalam rade we wannie, ale bylo ciezko.
Dzis ide do lekarza, hmmm ciekawe co mi powie bo mezus idzie ze mna;-)
Mili- ja tez mam lenia jak cholera. Jestem apatyczna, leniwa, zniesmaczona wszystkim.
Magcha- z ciuchami tak to jest w ciazy, nie zakladasz czegos przez tydzien a tu sie nagle okazuje ze jest to za male na ciebie. Ale spoko, jak urodzisz szybko wrocisz do tych lumpkow
Pumi- nie martw sie i tak Cie przygarniemy- tak ewentualnie ale wiesz....takie bezinteresowne to my nie jestesmy...musisz nam cos za to odpalic
Przygarnieciue do grona kolezanek kosztuje i to sporo, wiec lepiej sie zastanow...;-)Agnie- kurcze dobrze,że Ty zaczelas z tym goleniem bo mi az glupio bylo pisac...ostatnio poprosiłam meza,żeby mi pomogl sie ogolic to stwierdził,ze mnie potnie, wiec jakos dalam rade we wannie, ale bylo ciezko.
Dzis ide do lekarza, hmmm ciekawe co mi powie bo mezus idzie ze mna;-)
Mili- ja tez mam lenia jak cholera. Jestem apatyczna, leniwa, zniesmaczona wszystkim.
Magcha- z ciuchami tak to jest w ciazy, nie zakladasz czegos przez tydzien a tu sie nagle okazuje ze jest to za male na ciebie. Ale spoko, jak urodzisz szybko wrocisz do tych lumpkow
Ale rzucałam miesem na tej ulicy..ludzie chyba mnie za żula wzieli i pomysleli ze z patologicznej rodziny pochodze...
Ale na naszych "stróżów prawa" nic nie poradzisz!Nie denerwuj się juz bo tak to na pewno nie odpoczniesz