Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj PandoraX- mam nadzieje, ze dobrze napisalam:-) Wczoraj mialam ostatni egzamin... mam nadzieje, ze sie udalo , ale we wrzesniu mam jena poprawke... tak bywa.... za to dzis wstalam taka wyluzowana... uwielbiam to uczucie... wczoraj kupilam sobie 2 ksiazki, zeby sie nie nudzic:-) w piatek przyjezdza do nas moj kuzyn z dziewczyna, wiec bede miala aktywny tydzien- z czego sie bardzo ciesze:-) dzis mi sie snilo wybieranie piersciona zareczynowego... i to, ze jestem na L4- obudzili mnie bo dzwonila bratowka i strsznie sie z nia dzis umawialam, a tu sie okazalo, ze ja do pracy musze isc
wogole zauwazylam, ze brzuszek mi twardnieje i wtedy boli.... musze powiedziec lekarzowi..... nie moge sie doczekac wizyty juz czuje troszke podenerwowania z tym zwiazanymi.... ale mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze.....
Dzidzia jesli twardnieje ci brzuch i boli to mozesz brac nospe, nie boj sie jest bezpieczna w ciazy i nawet lekarze zalecaja ja tez czasem lykam jak brzusio pobolewa.
- chyba powinnam zrezygnować już z pracy. Pomóżcie - co dwie głowy to nie jedna!!!!!!! Czekam na pomysły:-)