B-Asia
Fanka BB :)
Przepisy porady a ja totalnie czuje jakbym sie nie nadawala do kuchni moj Lukasz juz wiecej potrafi zrobic i ugotowac niz ja w sumie fajnie 
ale jakos taki niedosyt czuje ale mysle ze nadrobie i sie naucze wszytskiego hehehe;-)
Albi super!!!
Ewa_adu gratuluje tak slicznej córci:-)az milo popatrzec
Frodo dziekuje za przywitanie milo jest poznac nowa forumowiczke:-)
oj Sylka normalnie podebralabym Ci troche tego makowca

Majopa jakbys tak ladnie swieta z Filipkiem przywitala na pewno byloby emocji ze ho ho
:-)ale az byloby czego pozazdroscic!!!
to mamy 3mac kciuki???czy jednak jeszcze wolisz nie???....co tam nawet jak napiszesz ze nie to jakby sie urodzila dzidzia to bys byla wniebowzieta
ale tak na marginesie to moj Kubus tez wariuje choc chyba sie zmeczyl i usnal na troche:-)
Szczypawka Ty to szalona jestes!!!
naprawde podziwiam
;-)
znikam sie troche polozyc spijcie slodko!!!doslownie spijcie bo ja to pewnie tylko drzemac bede

ale jakos taki niedosyt czuje ale mysle ze nadrobie i sie naucze wszytskiego hehehe;-)
Albi super!!!

Ewa_adu gratuluje tak slicznej córci:-)az milo popatrzec

Frodo dziekuje za przywitanie milo jest poznac nowa forumowiczke:-)
oj Sylka normalnie podebralabym Ci troche tego makowca

Majopa jakbys tak ladnie swieta z Filipkiem przywitala na pewno byloby emocji ze ho ho
:-)ale az byloby czego pozazdroscic!!!
to mamy 3mac kciuki???czy jednak jeszcze wolisz nie???....co tam nawet jak napiszesz ze nie to jakby sie urodzila dzidzia to bys byla wniebowzieta
ale tak na marginesie to moj Kubus tez wariuje choc chyba sie zmeczyl i usnal na troche:-)Szczypawka Ty to szalona jestes!!!
naprawde podziwiam
;-)znikam sie troche polozyc spijcie slodko!!!doslownie spijcie bo ja to pewnie tylko drzemac bede

No i nie bardzo mam sie gdzie przypasowac....