reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Przepisy porady a ja totalnie czuje jakbym sie nie nadawala do kuchni moj Lukasz juz wiecej potrafi zrobic i ugotowac niz ja w sumie fajnie :-D:sorry2:ale jakos taki niedosyt czuje ale mysle ze nadrobie i sie naucze wszytskiego hehehe;-):-D

Albi super!!!:-D
Ewa_adu gratuluje tak slicznej córci:-)az milo popatrzec:tak:

Frodo dziekuje za przywitanie milo jest poznac nowa forumowiczke:-)

oj Sylka normalnie podebralabym Ci troche tego makowca :-p:-D

Majopa jakbys tak ladnie swieta z Filipkiem przywitala na pewno byloby emocji ze ho ho:tak::-)ale az byloby czego pozazdroscic!!!:sorry2:to mamy 3mac kciuki???czy jednak jeszcze wolisz nie???....co tam nawet jak napiszesz ze nie to jakby sie urodzila dzidzia to bys byla wniebowzieta:-D:tak:ale tak na marginesie to moj Kubus tez wariuje choc chyba sie zmeczyl i usnal na troche:-)

Szczypawka Ty to szalona jestes!!!:-Dnaprawde podziwiam:tak:;-)

znikam sie troche polozyc spijcie slodko!!!doslownie spijcie bo ja to pewnie tylko drzemac bede:baffled::wściekła/y:

reklama
Albi dobre!!!!Ufff....I sie doczekalam.Mam tak silne skurcze,ze jak przychodza to nie moge mowic,ruszyc sie....nic nie moge.Ale sa co jakies 50 minut...W miedzyczasie zdarzaja sie slabsze ale licze tylko te mocne bo po co sobie slabszymi glowe zaprzatac ;-) Wlasnie skonczylismy z mezusiem ukladac panele :-D Tzn.on mnie odpedzal i kazal sie klasc do lozka i wyganial i krzyczal i prychal na mnie i w ogole....Ale ja uparta jestem :tak: I zaczynalam sie irytowac,ze mu pomagam zeby juz dzisiaj mebelki wstawic do kuchni i zeby szybciej bylo a on jak tak krzyczy to tylko prace opoznia :-D Na te mebelki to sie naczekalismy-nie ma co....A teraz mnie korci zeby skonczyc z nim je skrecac ale sasiad wpadl i mu pomaga :dry: No i nie bardzo mam sie gdzie przypasowac....

Szczypawka weź sobie 15 minetek ciepłego prysnicu i zobacz czy nie przejdzie. Żebys znowu nie pojechała a corcia sie dupskiem wypnie i tyle ;-)

teraz jak ktoras sie nie pojawi przez 24godz to jest podejrzana o rozdwajanie sie;-)
tak czy inaczej KAZDA z nas moze sie spodziewac porodu w kazdej chwil.
przyszla kryska na matyska:cool2:

Och!Z krwia odchodzi!Juz mi tak odchodzil,odchodzil a tu nagle jak nie chlusnie jeszcze!O czopie mowie oczywiscie :-D No nie moge...Moze w koncu sie cos ruszy!!!!Tak na dobranoc prosze trzymac kciuki.Jak te moje wszystkie zabiegi w koncu pomoga to ja bede jeszcze....hmmmm....jutro bo dzisiaj to juz nie....ale bede jutro najszczesliwsza osoba na swiecie!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Albi mnie sa znane te metody.Czekam az te najsilniejsze skurcze beda czestsze.wtedy na 20 minut pod prysznic,pozniej do lozka i zobaczymy-jasnie wacpanna raczy sie wybierac na ten swiat czy znowu rodzicow w balona robi.Ale kazalam mezusiowi sie ogolic zeby jakos wygladal jak go dziecko pierwszy raz zobaczy :-)

reklama
szczypawka-mam nadzieje, ze zuzia juz teraz to na serio, bo to marudzenie nam sie juz znudzilo:-D
szybkiego i pieknego porodu a ze zdrowa coreczka przy piersi bedziesz miala najpiekniejsze swieta.
3maj sie kochana!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry