reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

:tak:Szczypawka dalas czadu wczoraj hehe Anja ma racje szoruj do szpitala i wracaj z Zuzanka:tak::-D:-D

Frodo jak czujesz ze zaczyna Cie lapac skurcz to od razu prostuj noge w kolanie i stopie do siebie;-)i cos chyba za malo magnezu masz Slonce jak Cie tak lapie a czesto:confused::baffled:

moja noc minela calkiem spokojnie oprocz tego ze brzuch mi twardnieje co chwile masakrycznie:confused::baffled:i nad ranem Kubus juz wyspany bawil sie w najlepsze wiec trudno mi bylo oczka zmrozyc:dry::-)ale dalam rade:-D

Albiniec mi na wymioty pomogla w nocy woda mineralna:tak:wiec moze warto sprobowac jak cos;-)

reklama
Basia własnie o to chodzi, ze ja mam przepełniony zołądek wodą, bo pije duuuzo. Dlatego jakbym wypiła łyka to bym dopiero czadowała z kibelkiem. Chodze wowczas i całe szczescie duzo siusiam samoistnie bo dzieki temu szybko mi płynów schodzi.
Pije cały dzien ale to na noc mam akcje takie.

hej!;-)
dzisiaj chyba mamusie robią ostatnie zakupki i porządki bo tu są pustki:baffled::confused:
ja właśnie skończyłam pakować prezenty i wskakuje do łóżeczka:tak:
mam zamiar się oszczędzać i dużo odpoczywać.:tak:

Dzieńdobry :)
Mnie czeka jeszcze wyprawa po ostatnie prezenty i KONIEC :-D Tyle wychodzenia, teraz trzeba się za dom zabrać :p Trzymacie się kochane i dużo odpoczywajcie :-)

Nooo. Ja już dziś chyba też już sobie odpuszczam. Nagotowane. Posprzątane. Idę poleniuchować. Jeszcze tylko choinkę ubrać, ale to jak mężuś wróci z pracy to będzie ubierał z Julcią. Ja gdzieś nie pałam dziś ku temu ....:happy2:

Zrodzony na sianie w pó³mroku stajenki,
Œpi w ramionach Marii Jezus malusieñki.
Œwiêt¹ noc z³ocista gwiazda opromienia,
Gromadz¹ siê wokó³ przyjazne stworzenia.
Lulaj¿e Jezuniu, snem cichym, szczêœliwym,
Obdarz nas radoœci¹ i szczêœciem prawdziwym!
Radosnych Œwi¹t Bo¿ego Narodzenia oraz
B³ogos³awieñstwa Bo¿ej Dzieciny
w nadchodz¹cym Nowym Roku!​

Albiniec tak Ci wspolczuje ale nie martw sie dzisiaj mam spotkanko na pogaduchy babskie z roku i obgadamy byc moze do czegos dojdziemy bo my 3 techniczki farmacji to mozeeee cos wymyslimy mam nadzieje :-):tak:
Takze ja uciekam sie szykowac na spotkanko z dziewczynami:-) a Wy odpoczywajcie ladnie i cieszcie sie wolnymi chwilkami:-):-)

reklama
Helou! Widzę że szczypawka coś się dziś nie melduje na forum - musi w szpitalu córcię przekonuje do wyjścia:tak:
A ja melduję się dopiero teraz bo dzień mocno zajęty. Wymyśliłam wczoraj że kupię Mążusiowi sweterek - nie pod choinkę tylko w podziękowaniu za opiekę, anielską cierpliwość i wyrozumiałość dla mnie zwłaszcza w tych ostatnich dniach przed obroną - ale po trzech godzinach latania po rynku, hurtowniach i galerii nie znalazłam nic czego byłabym pewna że mu się spodoba. Zmachałam się tylko jak świstak przy papierkach. Potem zdobiłam pierniczki - też mi nieźle zeszło. A jeszcze pakowanie prezentów, ostatnie porządki i inne cuda...
Jutro zjeżdża się rodzinka, więc pewnie rzadziej będę miała czas na pisanie, ale postaram się chociaż podczytywać.
Na wszelki wypadek...
Na czas świąt życzę Wam wszystkiego co dobre, ciepłe, bliskie i niezapomniane, a przede wszystkim zdrowe;-) dla Was i cudownych niespodzianek w Waszych brzuszkach - niech one w przyszłości spełnią wszystkie Wasze nadzieje:-D:-):happy2:

Czy Wasze brzuszki też są takie różowe? Mi powoli zaczyna być widać lekko-brązową kreskę pionowo ale wokół pępka i w dół do łona mam białą grubą krechę - chyba skóra się tak rozciągnęła:confused:

Do góry