reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No to ja mam dla was niespodziankę na te święta i pod choinkę i na gwiazdkę.:-):-):-):-):-):-)
oczywiście za pośrednictwem Szczypawki.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Otóż,
obwieszczam wszem i wobec;-), iż
dzisiaj o 7.25 czasu polskiego hhihhi przyszła na świat Zuzia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
zuch dziewczynka, bo 3180 gram żywej wagi i 53 cm wzrostu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
cytuję "oczywiście jest najpiękniejsza na świecie" :tak::tak::tak::tak:

ja już przesłałam życzonka:tak::tak::tak::tak:

reklama
o jak milo a tak czulam;-):tak::-DSzczypawka serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)

Frodo na zgage pomaga mleko albo jogurt;-):tak: a wogole brzuszek masz jeszcze wysoko ze tak Cie meczy:confused::baffled: bo mnie meczylo ale wlasnie tak sobie z tym radzilam:tak:a teraz brzuszek juz niziutko:-D:-Dmam nadzieje ze Tobie rowniez pomoze!!!;-):-)

widze ze hurtowo kazda z nas ma badanie 27 ja rowniez i tez KTG zobaczymy co gin powie:-):-)

Moj mezczyzna przyjechal wiec uciekam poki co:-D sciskam Was mocno:-):-)

Dla dzielnej szczypawki
i "najpiękniejszej na świecie Zuzi" mnóstwo buziaków i uścisków - ogromne gratulacje!!!
Frodo ja miałam to samo ze skurczami - magnez trzy razy dziennie + potas ewentualnie i to non stop już od ponad miesiąca. Jak tylko zapomnę to wraca. Zgagę mam od soku jabłkowego przede wszystkim. Ale wiem że nie wolno jeść i pić jednocześnie (ewentualnie troche popijać w trakcie jedzenie ale nie dużo). Pić najpóźniej pół godz przed jedzeniem i godzinę po. I nie leżeć zbyt płasko.

Szczypawko- gratulacje. Ogromnie sie ciesze. Sto buziakow dla Twojej ksiezniczki....Doczekaąs sie w koncu:-D
ciekawe która teraz bedzie kolejna- sadze ze Albi:-)
Dostalam dzis smsa od Esti- sa jeszcze w szpitalu i swieta najprawdopodobniej tez tam spedza, bo z mayŁym cos sie dzieje ale nie wiem dokladnie co bo przyszla tylko polowa wiadomosci.....
A ja wczoraj mialam kryzysik z brzusiem....Bolal niesamowicie, twardial co chwilke ale na szczescie magnez pomagal. Modle sie zeby urodzic w styczniu bo to przeciez za wczesnie...
A jak tam dziewczynki Wasze przygotowania do swiat?Juz wszystko upichcone, prezenty popakowane?

szczypawko!!!!
dostałaś najpiękniejszy prezent na święta;-)
gratulatki!!

A na te skurcze to faktycznie muszę kupić sobie magnez bo nie brałam.
A jeśli chodzi o zgagę to mleka ciepłego już próbowałam. Wydaje mi się, że zaczęła mnie męczyć bo brzunio mi bardo nisko zszedł:confused::baffled:

Pytanie do mamuś!!
Czy kupujecie maluszką do wanienek te foczki do leżenia, albo wanienki z nimi??:confused:
Ja kupiłam zwykłą wanienkę i zastanawiam się czy dokupić foczkę:confused:

reklama
Szczypaweczko SUPER GRATULACJE i milion buziaków dla Ciebie i Zuzi.
Ja na zgagę pije łyżeczke Manti i odrazu przechodzi a schodzący brzuszek nie ma z tym nic wspolnego jednym jak sie obniży to zgaga przejdzie innej nie. Ja mam nisko juz brzuszek a dalej miewam zgagi. Ginka powiedziała, ze wcale nie muszą sie skonczyć ta dolegliwość.
Ja mam wanienkę z anty poślizgiem ;-) nie kupuje foczek, gąbki (ta akurat zbiera za duzo bakterii i grzybów) ani tzw bujaczka ani leżaczka.
Chciałam kupic Fisherprice wanienke z hamakiem ale tak naprawde to potrzebne bedzie na chwile. Juz jak dzidek skonczy 3 miesiące to można sie z nim kąpac w wanie albo pod prysznicem, co jest wygodniejsze.
AsiaS ja to mam wrazenie, ze wy wszystkie urodzicie a ja jeszcze nie :-(. Moj Dawidek to mały wredniaczek:-p. Jak szalony mi czop schodzi, a mowi sie, ze jak zacznie to dwa tyg i juz dzidzia bedzie a ja chciałam powiedziec, ze w poniedziałek - wtorek bedzie własnie dwa tyg. Skurcze u mnie jak na lekarstwo, leciutko chwilunie poboli i przechodzi. :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry