reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Wczoraj widzialam serduszko swojej "Krewetki" niesamowite przezycie dla mnie i dla mojego chlopaka! Super, znalazlam tez w Gdansku najlepszego doktorka pod sloncem, bo w 5 tyg.trafilam do jakies wrednej rzezniczki, mam teraz luz ,ze jestem pod dobrym okiem! to naprawde wazne ! łykam folio, muli mnie rano, wieczorem padam z nog! ja zawsze z taka energia. Ale radosc wielka ze serducho fajnie widac i bije!Mam juz pierwsze zdjecie.
Moj chlopak tak sie podjaral , ze juz nie moze sie doczekac kolejniej wizyty u doktorka i oglada wozki na necie!!!!
pozdro dla wszystkich gwiazdeczek oczekujacych pierwszego USG

Cześć dziewczyny! U mnie na razie w miarę ok. Czasem mnie mdli, ale pawika jeszcze nie zaliczyłam. Jestem ogólnie zmęczona i ok 20-tej padam z nóg. Mam już 4 cm w pasie na plusie:szok:, ciekawe co będzie dalej.Przecież to dopiero początek. Pozdrawiam.

hej witam się tak na szybko :-)
chciałam tylko napisać, że mnie mdłości dopadły na maxa :tak: od kilku dni tylko herbatka i chlebek bo całą resztę oddaję :baffled::no: mam nadzieję ,że to minie za jakiś czs bo jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy dam radę !!! dziś już troszkę lepiej tylko jeden mały pawik z rana :-)
pozdrawiam i buziam :-)

witam u mnie przeleciał dzionek hehe wmiare szybko obiadek u tesciów nie mogłam się po nim ruszac fajnie chłodno ....... widze że nie jestem sama którą dopadł leń dalej brak jakichkolwiek mdłości itp rzeczy mam nadzieje że tak bedzie do końca mój mały urwis dzis nauczył się wystawiac jezyk i latał cały dzień z wystawionym jęzorem :-D:-D:-Dcudownie jest patrzec jak nasze szkraby dorastają i się wszystkiego uczą pozdrawiam cieplutko i dziewczynki trzymac się mdłości niedługo miną ;-) co do mojego terminu porodu myśle że moge wpisac date 8 styczeń zaraz zrobie sobie pasek buziaki

Cześć. :))
Proszę, jaka niespodzianka, temat styczniowy. :))
Jestem kolejną styczniową mamusią :P i z miesiączki wynika, że termin to będzie mniej więcej 22 styczeń. :)
Pozdrawiam wszystkie 'mroźne' mamy. :]

czesc
wczoraj byłam na pierwszej wizycie Wszystko ok Narazie to jeszcze pęcherzyk a już myślałam że usłysze serduszko...No trudno Kolejna wizyta 10 lipca

witam nowe mamusie zaraz Was wpisze na liste :)

Madzka oraz pozostałe Stycznióweczki '08 - OGROMNIASTE GRATULACJE! Życzę spokojnych i szczęśliwych kolejnych miesięcy oczekiwania na dzidziusie!

Sierpniówka'06 - Mama Pszczółki Mai

reklama
madzka i pozostałe stycznióweczki gratuluję!!!

madzka odezwij się czasem na sierpniówkach, bo się zastanawiamy co się z Tobą dzieje. nie wiemy co u Kacperka :no: pokaż nam swojego chłopaka :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry