reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ania adres do mnie masz, wiec ślij bede bardzo wdzięczna. Czytałam i położna mowiła, ze ułatwia porod taki wywar ale trzeba pic go dużo.

reklama
zdecydowanie wypalić :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja sie powstrzymam, bo chcę doczekać do końca stycznia:tak::tak:

Albi ten antybiotyk na streptococus to mozna bez recepty? chyba głupio sie pytam , bo jak anty to na pewno na receptę, nie?:confused::baffled::baffled:

ja brałam augmentin do ustnie i dodatkowo ginka wypisała mi recepte na zrobienie w aptece dopochwowego antybola rownież z augmentinem.

a zapomniałam:baffled:
oto moja tegoroczna choinka i aniołek na niej:tak::-D:-D:-D

Załączniki

• choinka.JPG
    choinka.JPG
    320,9 KB · Wyświetleń: 41
  • aniołek.JPG
    aniołek.JPG
    419,5 KB · Wyświetleń: 37
reklama
no nic jak skurczów bark to musisz czekać:sorry2:
ale wolałabyś jeszcze w tym roku czy już w nowym?

jesuuuu jak ja uwielbiam choinki:-D:-D:tak::tak: mój mąż twierdzi, ze jestem czubek:-D bo do późnych godzin nocnych sie w nią wpatruję:tak::tak::tak: co ja na to poradzę. nawet już mnie straszy , ze po nowym roku to od razu idzie na śmietnik. jak to, tyle kasy kosztowała a teraz wyrzucać?:szok:bo chyba normalnie się czeka do 3 króli?, nie?
ale sama się wkopałam,:-(:-( bo mu mówię, ze poczekajmy chociaż na kolędę dobrodzieja, ale zapomniałam, ze już nie mieszkam u siebie gdzie ksiądz przychodził po 2 miesiącach od początku nowego roku a tutaj ksiądz chodzi już w pierwszym tygodniu:no::no: ale tak łatwo sie nie poddam:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry