reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Oczywiscie prawie początek 39 tyg a ja mam katar i bol gardła :-(. Oby to sie dalej w cos poważniejszego nie przerodziło:baffled:. Opierniczyłam mojego męża bo to jego poranne wietrzenie jak ja jeszcze spie i jestem cała spoczona a tu nagle mroźne powitrze na mnie. :wściekła/y:
Przetrwałam całą ciąże bez przeziebienia i masz ci na koniec.

reklama
Kochane witajcie
ja na sekudnke jestem, bo w tatus zrobil mi dzis pysznego pstraga, a zaraz mam gosci,a wdomu nic nie przygotowane..... Myszorka Gabrysia sliczniutka, oby zarazila nasze Malesntwa, tym, ze duzo spi i je.... zycze nam wszystkim tego:0
Pumi super zdjecia Dominiczki, poglaszcz ja od cioci:)
kurcze szkoda, ze nie mam czasu dluzej posidziec, Albi mnie tez zlapalo przeziebienie, musze cos kupic bo sie rozloze, jutro mam wizyte, wiec 3majcie kciuki
buziaczki
zycze milego wieczorku
buziaki

tak , tak popieram poprzedniczki:tak::tak::tak:

Pumi Dominisia jest śliczna :-Di rzeczywiście widać podobieństwo:tak::tak::tak:. ale jak to Dori napisała widać , ze dzidzia już dojrzała- taka pulchna i grubiutka gotowa do tulenia:tak::-D:-D:-D:-D , więc możesz wcale nie doczekać do końca stycznia i urodzić wcześniej o czasie

Albi współczuję:-(

pytałam wczoraj gina o tą Arnicę i nic o tym nie słyszał i dziwnie sie na mnie patrzył:dry::confused: pewnie myśli, ze jestem jakąś hipochondryczką. poprosiłam jeszcze o skierowanie na paciorkowca, i tez się na mnie dziwnie patrzył:dry:

Albi, trawa powinna przyjsc w nast roku:-)

Mam chyba depresje przedporodowa:-(:-(, a Luki zamiast cos wymyslic to przychodzi do domu siedzi obok mnie i gapi sie w tv, a mnie to jeszcze bardziej dobija:no:

ugh!!!!:wściekła/y:pisalam posta i kot mi nacisnal myszke i skasowal wszystko!!!!
Anja- ostatnio wszystko cie dobija, pozbieraj sie jakos- taka z ciebie zajefajna kobieta a tak ci chormony daja sie we znaki. Zreszta mi tez utrudniaja zycie- raz mam przyplyw euforii a raz ataki agresji- sama tego nie kontroluje. Pawel glupieje bo nie wie jak sie zachowywac zeby mi nie odbijalo i biedak czasem sie jaka ze strachu zeby sie odezwac. Zal mi go.
Co do Arniki- zwiedzilam wszelkie mozliwe apteki w polskiej dzielnicy i podobnie jak lekarz na Sylke- farmaceutki patrzyly na mnie jakbym conajmniej o heroine pytala. Tylko jedna apteka miala ten preparat wiec go kupilam. Moze zazywac po jednej granulce dziennie?

musze sie pozbierac, ale to piepszone hormony ktore robia z mojego mozgu papke:-(
Pumi dawke 15ch bierze sie 2 razy 5 granulek, wiec moze raczej bierz 1 raz po 5, ale nie jestem pewna i na twoim miejscu bym sobie odpuscila:-psprobuj herbate z lisci malin, wiesiolek.... no i sex

Anja dziekuje ci kochana, ile ci przesłac pieniążków? Ja sie czuje fatalnie jakoś mnie w zatokach boli, chce mi sie wymiotowac co nie zjem i jestem juz taka zmęczona tym faktem - fuck i tak ciagle i do znudzenia. Narazie sex odpada bo streptoccocus może miec Marek niedoleczone :-(.
Czwicze jak szalona, powtarzam wszystko co miałam na szkole rodzenia. :blink:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry