reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czesc kobitki!!!
Dawno mnie nie bylo,ale swiateczny czas byl dla mnie troche zagoniony i nie bylo za bardzo czasu.
U mnie zadnych oznak porodu,moze poza lekko opuszczonym brzuszkiem,ale to jeszcze chyba nie wielka oznaka,do terminu 25 dni.
Wszystkim rozdwojonym mamusia gratuluje,jestescie dzielne dziewczyny i zycze nam wszystkim takiej postawy!!!!!
Wszystkim nam zycze wszystkiego najlepszego w Nowym Roku,lekkich porodow i duzo cierpliwosci i miłosci w wychowywaniu naszych maluszkow!!!!!!!!!!

reklama
Majopa Filipek całusny jest, taki puciek słodziutki kubus_puchatek.gif ;-). To miś dla małego Misiaczka.

Dla mamus w 2008 roku zycze super łatwego i przyjemnego porodu i dużo szczęscia z pociech i mężów i ogólnie w życiu.

Załączniki

• GG Rybki buśki.gif
    GG Rybki buśki.gif
    26,3 KB · Wyświetleń: 77
Kochane zycze Wam wszytskim wszystkiego co najlepsze w 2008 roku...
poniewaz nie mam czasu pisac dolaczamsie do zyczen Anji78- mam nadzieje, ze sie nie gniewasz
majopa sliczniutki Filipek- gratuluje jeszcze raz
do uslyszenia

My też z Mążusiem w domku sami na Sylwestra. Usiłowałam coś wykombinować z wyjściem ale na szczęście mi się nie udało i teraz bardzo się cieszę - to pierwszy nasz Sylwester (i pewnie ostatni) gdy jesteśmy sami. Z manu jak dla przedszkolaków oczywiście - będą rybki i sernik na zimno i lody z bakaliami i bitą śmietaną.:cool2:

Do Siego Roku - niech przyniesie nowe marzenia, nadzieje, możliwości i spełnienia i nie zabierze tego, co już jest. :-D:tak::-)

Majopa, Filipek jest oczywiście słodki, buziaki od cioci Pandory;-)

Dzieki wszystkim za miłe słowa..:-)bede skromna, ale też uważam ze mały jest słodkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......jak dla kazdej mamy jej bobas....

Wszystkiego co najlepsze w mowym roku, spełnienia wszystkich marzeń i oby ten rok wniósł w wasze życie duzo duzo ciepła radości i uśmiechów związanych z Waszymi maleństwami oczywiście.....to życzenia ode mnie, mojego mężusia i Filipka oczywiście
A tak ode mnie to jak najbardziej znośnego porodu, mało bólu i stresu oczywiście.....

Majopa - dzidzia prześliczna!!!!! Super wyglądałaś przed porodem - bardzo wysoko brzuszek miałaś - w szoku jestem, nie wyglądasz na zdjęciu na kogoś kto ma za parę godzin rodzić...

Majopa- Filipek jest przeuroczy. To dzis jego pierwszy sylewster:-)Niech wypije z cycuszka mamy zdrowko cioć z BB a my wypijemy jego zdrowko popijajac Piccoloo albo karmi:-D
Wiec Dziewczynki- Wszystkiego dobrego w Nowym Roku:-)Aby nasze porody były szybkie i bezbolesne a nasze dzieci( w co nie watpie oczywiscie) zeby były najcudowniejsze i najśliczniejsze;-)

Majopa- cudo!!!!!! Sliczniutki Filipek!!!!!!!!!!
Asia-a probowalas zadzwonic na komorke do Esti?
Ja dzis w garach- przygotowuje malego sylwestra bo zaprosilam znajomych. Ide robic saltake z szynka i ananasem- mniam mniam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry