reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Helenka ogromniaste gratulacjeeeeeeeeee
ciesze sie ze ty też już jestes po....na pewno jesteś przeszczęsliwa....tak jak ja zresztą....jesli można wiedzieć to miałaś planowaną cesarke czy tak wyszło w ostatniej chwili...ze mną leżała dziewczyna która urodziła dziewczynka 4440g i 59 cm, urodziła oczywiście sama....a co do piersi to mnie bolą troche i takie strasznie twarde się robią jak filipek dłużej sobie pośpi.....ale da sie znieść..na szczęście nie pogryzł mi jeszcze brodawek ;-)

reklama
HELENKO GRATULUJE!!! ZYCZE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO SIŁ, WYTRAŁOŚCI, MIŁOSCI, POPRAWY MĘŻA I JEGO WSPARCIA... I OCZYWISCIE POCIECHY Z 2DWOJKI STARSZAKOW- ALE SIE WZRUSZYLAM:)

wielkie dzieki wszystkim:-):-):-)
majopa gratulacje dla ciebie i wszystkich mamus ktore sie razdwoily :tak: cesarke mialam planowana na 11 stycznia a teraz mi zrobili na szybko ba dostalam strasznych skurczy i bylo zagrozenie pekniecia macicy strasznie sie balam ale po wszystkim czulam sie rewelacyjnie po 6 godz od cc poszlam sie wykapac zreszta opisze wszystko jutro na watku o porodach dzisiaj juz chyba nie mam sily
chce tylko powiedziec ze maz mile mnie zaskoczyl i pzesiadywal ze mna w szpitalu i jest zachwycony synkiem moze zmadrzeje albo sie wystraszyl ze tak szybko mnie kroili:confused:

Helenko- Gratulacje:-)No to zrobilas sobie prezent na Nowy Rok :-)Niech Karolek rosnie zdrowo;-)
Ciekawe ktora nastepna.
Sluchajcie- Esti ma wylaczony telefon,nie wiem co sie dzieje bo ani na smsy nie odpowiada ani nic....Kurcze

A tak wlasnie sobie pomyslalam o Helence bo dawno sie nie udzielala.
GRATULACJE I USCISKI DLA KAROLKA.I oczywiscie podziekowania dla meza za zmiane postawy

Helenko super ze wszystko poszło dobrze...bardzo się cieszę..:tak:z postawy męża teżżżżżżżżżżżz.....oby tak dalej...Życzę zeby był jak największym wsparciem dla ciebie, bo przecież i tego teraz potrzebujemy....
Ja jak bede miała wene to też opisze swój poród...może nie było to jakieś fascynujące zjawisko ale swoje przeszłam...hiihiiiihhi...teraz sie już z tego smieje ale na sali przedporodowej to wcale mi nie było do śmiechu....buziaki dla wszystkich ...

Szkoda, że wcześniej nie założyłam profilu na forum...bo jest mi troszke tutaj obcno, każda z Was zna się już kilka miesięcy...:sorry2:...

Pomimo wszytsko GRATULACJE dla wszytskich mamusiek, który mają już swoje dzieciaczki przy sobie...a wszytkim nam pozostałym...abyśmy jak najszybciej się rozdwoiły kurcze blade :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry