reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Zazdroszczę tym które już urodziły i swoje maleństwa mają przy sobie!!!!\
Dziewcxzyny jak to jest karmić piersią? tego sie chyba boje najbardziej!
Wczoraj kupiłam sobie laktator avent isis ręczny, mam nadzieje ze sprawdzi sie.
Teraz bede jak na szpilkach bo juz sie boje jak mnie coś kłuje.

reklama
Witajcie w 2008 roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::-D:-D:-D:-D

Helenko wielgachne garatulki:-D:-D:-D:-D:-D:-D Karolek duży chłop:tak::tak::tak::tak::tak: przesyłam życzenia zdrówka i cierpliwości do mężczyzn w twoim życiu.;-)
A Karolkowi uśmiechu na małej twarzyczce
i dużego apetytu;-):-):-):-)

Jejku Asia co ty piszesz? co z Esti?:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
teraz to się już martwię na całego.:dry:
a może chce mieć spokój ,żeby mały miał spokojny sen:confused::confused::confused:
ale coś by napisała, jestem tego pewna:-(

Dzisiaj obudziłam sie z kacem , no powaga. :szok::szok::szok:
wczoraj wypiłam 1/4 kieliszka żołądkówki i na dnie szampana.
i stwierdziłam, ze nie liczy sie ilość wlewanych płynów :no::no:tylko różnorodność :dry::sorry2:

ja tez sie martwie o Esti- ale staram sie myslec pozytywnie. Moze jest zmeczona i zapatrzona w dziecko i dlatego wylaczyla telefon zeby pobyc z niemowlakiem sama?
Sylka- dobrze ze sie pojawilas bo mam pytanie:
jestesmy zblizone terminami wiec powiedz mi kochana jak sie czujesz?
bo ja coraz gorzej: mala siedzi bardzo nisko i rozsadza mi krocze i miednice. Mam problemy z powodu tego bolu z chodzeniem, siedzenie sprawia rowniez bol, sikam co 5 minut i zaczynaja mi sie bole w krzyzu. Cycki mnie szczypia i swedza a jak chce je troche potarmosic to mi z nich cieknie.Wczoraj mnie przeczyscilo a poza tym co chwile mam ataki glodu. Czy ty masz ktores w tych dolegliwosci?

Pumi ja miałam dokładnie to samo w 36 tyg. i przypominam, ze równo w 36 zaczął mi schodzić czop. Wiesz przez co odczuwasz ciagle głód?? Przez cukrzyce ciążową. Moze ograniczyłas spozycie cukru i poroduktów cukrowych to stąd sie to bierze.

Albi - a ja myslalam ze organizm magazynuje zapasy przed porodem. Co do czopu- bede obserwowac- na razie nic. Wczoraj zgwalcilam meza po 3 miesiacach abstynencji- moze to tez ma jakis wplyw na moje fatalne samopoczucie?

Albi ale to mnie głowa bolała.:dry: nie sądzę, żeby moczenie ust dziecku zaszkodziło:tak::tak:

Pumi ja nie mam żadnych twoich objawów:no:.
fakt, ze czuje sie coraz gorzej i szybko sie męczę. Ale synuś harcuje naprawdę tak często , że nie wydaje mi się , żeby miał wyjść lada dzień. :happy2:brzuch mam wysoko, zresztą dopiero mi sie podniósł pod same piersi, więc pewnie jeszcze zejdzie zanim mi sie opuści, chociaż na to nie ma reguły.:dry:
tak to sobie tylko tłumacze, a rzeczywistość może mnie zaskoczyć jak co roku zima drogowców hihihi
siara mi nie leci i piersi tez nie bolą. sikam tez często ale na pewno nie co 5 minut tak średnio co 3 godziny, przynajmniej w nocy , bo jak wędruje do łazienki to mijam ze 4 zegary i godzina mi sie w pamięci utrwala hihhihi

a jak z twoimi bioderkami, bo ja mam z natury dość szerokie i może dlatego nie mam żadnych bóli z tym związanych lub to jeszcze wszystko przede mną.:sorry2::cool2:

albo Pumi tobie już niedużo zostało, bo przecież jak ostatnio byłaś u gina to Dominika całkiem duża była a ty sam nie iwesz dokładnie jak to było na początku, nie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry