reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Miało być tak pięknie a będzie jak zawsze :-p
Ja właśnie spakowałam torbę dla małej i właściwie mogłabm już do szpitala wyruszać :-) Byłam dziś na wizycie, szyjka krótka i zamknięta, ale skurcze mi się zaczęły pojawiać, to może już coś zacznie się dziać w końcu :-) Mąż złoży jutro łóżeczko i będzie już wszystko przygotowane, więc może niech mała juz wyłazi, mam już dość bycia wielorybem :-D

reklama
Ja sie nie wypowiadam co do urlopow bo mnie to nie dotyczy.
Dostalam kolyske od kolezanki- juz mam w niej lokatora

Załączniki

• Picture 896.jpg
    Picture 896.jpg
    103,7 KB · Wyświetleń: 48
No nie! Zrobiła się u nas zima i auto odmówiło posłuszeństwa:baffled:. A miałam jechać do koleżanki i potem może do lekarza. Nie mam nawet kurtki na takie zimno, do autka wystarczała ta która się nie dopina.:confused:

Witam ja nadal 2w1. Sylka powiedz mi jesli sie orientujesz albo ktoras z was bo ja tez jestem juz na zasilku rehabilitacyjnym i wlasnie dzisiaj mi mija bo dzis jest wyznaczony termin porodu no i teraz nie wiem czy oni mi przedluza ten zasilek czy poprostu od jutra beda mi liczyc maciezynski?:confused:

Dzień dobry w 2008roku
gratuluję majopie, helence :tak:

no i życzę reszcie pomyślnego rozdwajania reszcie styczniówek.
Trochę smutno mi, że nie dane mi będzie powitać dzidzi w styczniu, na szczęście dostałam szybko kolejną szansę i będę tulić dzidzię w kwietniu więc jeszcze troszeczkę
Dla Leonka dzięki rodzince mamy już wózek (3kołowego xlandera) a dzisiaj o17 będziemy podglądać małego na usg:-):-):-)
Pozdrawiam

Witam ja nadal 2w1. Sylka powiedz mi jesli sie orientujesz albo ktoras z was bo ja tez jestem juz na zasilku rehabilitacyjnym i wlasnie dzisiaj mi mija bo dzis jest wyznaczony termin porodu no i teraz nie wiem czy oni mi przedluza ten zasilek czy poprostu od jutra beda mi liczyc maciezynski?:confused:

No, ale jakby ci mieli liczyć maciezyński to nie lepiej iść do lekarza pierwszego kontaktu i wziąść L-4 na byle co...choćby przeziębienie? Szkoda urlopu...:confused:..lepiej posiedzieć dłużej z maluszkiem...

Girly wiem tylko ze ja jutro mam wstawic sie w szpitalu i nie wiadomo kiedy urodze wiec teraz juz nie wiem jak to bedzie chyba ze lekarz dopoki nie urodze moze mi wypisac zwolnienie , juz sama nie wiem

reklama
Mili801...nie chce cię wprowadzać w bład, bo czasmi lepszy brak informacji niż dezorientacja, ale jeśli masz stawić się do szpitala to chyba automatycznie zaczyna się liczyć macierzynski

Do góry