reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Girly dobrze policz bo nie zawsze miesiąc ma 4 tygodnie, np ten styczeń ma 5 tygodni, chyba , ze chodzi ci o skończone 5 miesięcy u maleństwa:-) , to owszem:tak::tak:

ja tez bym chciała jak najdłużej zostać w domku i nie wchodzi tu w grę lenistwo tylko dobro dziecka. ale jak sie uda to w sierpniu dopiero pójdę do pracy

najlepiej ma Pandi bo do października może się dzidzia opiekować.:-D:-D
a właśnie Pandi nie masz jakiegoś starego kożuszka. bo u mnie właśnie sie taki znalazł, jeszcze chyba na topie, bo widziałam ludzie pomykają po ulicach, więc jest dobrze. :happy2:
Do niedawna zakładałam kurtkę narciarską, ale teraz wyglądam jak balon,:zawstydzona/y::sorry2: i dlatego chcąc wyszczuplić sylwetkę zakładam długi kożuszek:-D:-D:-D

Sylka, moje kożuszki pooddawałam siostrze, bo one są dopasowane i też się nie mieszczę. Kurtka "górowa" też już się nie zapina. Mążuś za szczupły żeby przysposobić jego ubranko:no:.

Z tym wolnym to nie wiadomo jak będzie, bo owszem nie będę miała etatu, ale będę się starała o godziny na zlecenie albo inna formę zarobku - chyba nie damy rady z jedną pensją przez 4 miesiące.:confused:

Mili jeżeli ci sie skonczył zasiłek rehabilitacyjny i jeszcze nie urodziłas to zaczyna ci sie liczyć urlop macierzyński - niestety.

Sylka- wyszczuplic sylwetke hehehhehe- ciekawe. Ja chocbym nie wiem co zalozyla to sie juz w 9 mc nie wyszczuple hihihih.
Masiek- wklej potem fotki- podgladniemy twojego synusia!!!!!!

Albiniec, teraz to faktycznie można się spodziewać, że każda cisza w eterze jest spowodowana rozdwojeniem.:-D Chyba trzeba zacząć sprawdzać obecność co rano - i odliczać;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry