reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
jutro ide do szpitala wiec jestem tu dzis ostatni raz, strasznie sie boje ale mam nadzieje ze szybko urodze i nie bede musiala lezec na patologii tylko od razu wezma mnie na porodowke. juz wszystko mam spakowane i teraz z mezusiem czekamy na jutro, boze jak ja sie boje:baffled:

reklama
Wkurzają mnie te pomiary na usg, mały błąd w ustawieniu krzyżyka i inny wynik, może się okazać, że niepotrzebnie była cesarka, bo dzidzia waży 3.500 i spokojnie bym ją naturalnie urodziła? Brr, trudna decyzja. W każdym razie za tydzień KTG, za następny pomiar wagi i wtedy decyzja. A może do tego czasu urodzę moją Oleńkę? Mąż wyjeżdża na weekend do swoich rodziców, no bo potem długo nie pojedzie, u mnie będzie siostra. Połazimy po sklepach, może coś się ruszy :) No to dołączam do grupy marzących o szybkim porodzie:-)

dzieki kochane. Jutro dopiero bede 1 dzien po termninie. moja ginka kazala przyjsc mi 4 zeby mnie zbadac i zdecydowac czy to juz jutro bede rodzic czy tez jeszcze pare dni poleze tak czy siak jak pojde to wyjde dopiero z moja natalka, o rety ja tam chyba zemdleje nie sadzilam ze bede az tak sie bac.

reklama
Hej hej.
Jestem,żyje, jeszcze nie urodzilam. Ale tylko sie wkurzylam na sluzbe zdrowia- jedyne co uslyszalam to slowo- czekac!!!!Zwariowac mozna, skurcze mam od wczoraj co 15-20 min, maly pakuje sie w kanal rodny i to juz troche jest nieprzyjemne uczucie...
Szyjke mam skrocona, zamknieta. Porod moze nastapic w kazdej chwili...
Co do zasobu socjalnego w naszym kraju to ja sie nawet nie chce denerwowac...
Jestem zatrudniona w firmie na umowe o wspolprace i musialam zalozyc wlasna dzialalke. W zwiazku z tym nie dostalabym nic gdyby znajomy mnie nie zatrudnil na lewo. Teraz dostane 500 zeta macierzynskiego:zawstydzona/y::wściekła/y:Fulll kur..a wypas.....
A po macierzynskim nawet figi z makiem nie dostane!!!!!Co za kraj
Mili- Trzymam kciuki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry