reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ada04- za takie zyczenia to my ci serdecznie dziekujemy. Raczej kazda z nas wolala by jak najmniej ale bolesnych porodow. Sorki - ale zyczenie komus najmniej ale bezbolesnych nie jest chyba najmilsze!
Gosia- sory za pytanie- ale ile ty masz lat?

O rany... Pobiłam dzisiaj rekord bezsenności. Obudziłam się o 4,00 i nie mogłam już zasnąć:wściekła/y:. Do 5-tej się wierciłam. wiec wstałam i zrobiłam sobie śniadanie, uzupełniłam papiery do pracy, trochę Was podczytałam i grałam na kompie:cool:. Okropność.
A tak w ogóle to byłam u gina i wychodzi na to, że mojej dzidzi wcale się tak bardzo nie spieszy:no:. Oprócz obniżenia brzuszka nic się nie dzieje -- szyjka zwarta i zamknięta. Jeszcze wyjdzie na to że przenoszę do końca stycznia.:sorry2::shocked2::sorry2:
A najbardziej mnie zaskoczyło jak stanęłam na wagę - mało z niej nie spadłam - w ciągu 3 ostatnich tyg. przytyłam prawie 4 kg,:szok: a w sumie 17 kg - jestem lekko zszokowana:szok::szok::szok::szok:

Hej styczniówki 2008 :-)
Z tej strony styczniówka 2007 :-) Mam wieści od Mili :tak: leży na patologi ciąży nic sie nie dzieje i niezapowiada się na to aby dziś urodziła choć ma rozwarcie na 1 palec:-)
Jak tylko bede wiedziała coś więcej, a bede napewno:cool2: to odrazu dam Wam znać.Pozdrawiam

Esti- malutkie cudenko!!!! A jaki podobny do ciebie!!!!! O rety- lezka sie zakrecila w oku!
Mili jednak musi na patologi polezec- a tak chciala tego uniknac : ((((. Ale juz niedlugo bedzie miala corcie przy piersi : )
X mamuska- dzieki za info!

reklama
Oooo, esti w końcu nam się objawiła :-D Ale ślicznego masz synusia, tylko pozazdrościć :-D Dużo zdrówka!
Miejmy nadzieję, że Mili pójdzie wszystko szybko i sprawnie... :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry