Cześć! Ale się objadłam. Nie chciało mi się gotować więc zamówiliśmy chińskie żarcie - rybkę w cieście z frytkami i surówką - mniam. Ale teraz ruszyć się nie mogę.
Mój mąż do romantyków też nie należy:-(. Nie domyśli się niestety, że kobieta czasem lubi dostać jakiś drobiazg. No ale trudno. Jesteśmy razem już prawie 11 lat więc chyba się przyzwyczaiłam...ale czasem miło pomarzyć
. Pozdrawiam
Mój mąż do romantyków też nie należy:-(. Nie domyśli się niestety, że kobieta czasem lubi dostać jakiś drobiazg. No ale trudno. Jesteśmy razem już prawie 11 lat więc chyba się przyzwyczaiłam...ale czasem miło pomarzyć
. Pozdrawiam
, bo mąż nie mógł się zdecydować na co ma ochotę.
.
Jak zwykle odebrałam go z pracy bo ja wychodzę trochę wcześniej i nie wspomniał ani słowem, nic nawet życzeń. Myślałam, że pojedziemy gdzieś na obiad czy do sklepu, by mi coś kupić. A tu nic. Wchodzimy do domu a tam w jadalni stoi ogromny bukiet kwiatów i szampan sie chłodzi,. 

hehe jeszcze sie z wujkiem i kuzynami smialam, ze nie ma szans bym przed 30tka miala dziecko chyba ,ze adoptuje z Kambodzy:-)
(mój mąż mówi że jestem schorowana główka, dla mnie jest to jednak ważne, bo to moja pierwsza dzidzia)