reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ale naprodukowałyście - nie mogę za Wami nadążyć !!!
Gratuluje Wszystkim już rozdwojonym i życzę oczekującym szybkiego rozwiązania ;-)
Ja już się nie mogę doczekać - jest mi już tak ciężko, że nigdy w życiu nie wyobrażałam sobie, że można się tak czuć, a maleństwo też już ma chyba mało miejsca bo tak się napręża i napina jak nigdy przedtem :tak: więc mówię do niego żeby wychodził - a on wcale nie chce ;-)
Jutro idę do lekarza i zobaczymy co mi powie - czy długo jeszcze trzeba będzie czekać ?!
Pozdrowionka :-)

Dziewczyny co jest naprawde skuteczną rzeczą na przyspieszenie porodu?????
chyba od dzis zaczne namawiac meża na seksik:) a no i podobno herbatka malinowa jest dobra tak????????? cos ktos juz przetestował?

Ja też słyszałam o tej herbatce malinowej i sobie ją piję, ale czy ona pomaga ?!:confused:
A seksiuku też z mężulkiem próbowaliśmy ostatnio;-) i powiem szczerze będziemy jeszcze próbować, ale jak dla mnie to była mała przyjemność :zawstydzona/y: więcej sie namęczyłam niż miałam z tego przyjemności :tak: ale może coś pomoże ... kto wie ?!

Ja mam pytanko do was co ile miałyscie robioną morfologie i mocz bo ja ost mam z 12 grudnia i nie wiem czy to wystarczy czy sie jeszcze raz dac kłóć.
Joasiu ja urawiam sexik, właże po schodach na 9 pietro, cwiczę, masuje sutki, odkurzam, piore recznie, latam z mopem, chodze na spacer, robię przysiady i nic. :wściekła/y:

:-D cherbata malinowa dobre. Dziewczyny pijąc ją tylko zdrowsze bedziecie bo chroni przed przeziębieniem. Chodzi wam chyna o liscie malin a nie o maliny same.

reklama
Owszem brzuszek sie napina, bo młody pupcie wypina i nic poza tym. Ogólnie nic mnie nie boli tyle jedynie, ze bardzo ciezko juz nosic taaaaki brzuch i jak młody mi skacze w brzuchu to sie niedobrze robi.:baffled::-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry