reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Agnie mam dokladnie to samo wrazenie i to juz nie pierwszy raz. Doczytuje dokladnie przy sniadaniu co rano kazdego waszego posta i nie spotkalam posta w ktorym Dziuba zdradza swoj wiek. Ale jak juz wspomnialam - czasem o czyms piszecie a ja o niczym nie wiem i po prostu myslalam ze przeoczylam, ale teraz widze ze Agnie tez ucina posty
Co do smetnej muzyki- wlasnie slucham Nothing Compare, a przed chwila Desert Rose. Same dolujace kawalki. Dzis robie kuraka w sosie - to porycze sobie do filetow hehhehe

post_old.gif
Dzisiaj, 13:48 #10036 pumi
Fan(ka)
gold_rank_6.gif

Miasto: new york

icon1.gif
Odp: Styczniowe Mamusie 2008
Albi- wcale nie prawda!!!! moja przyjaciolka urodzila w 42 tygodniu dopiero, nie stosowala zadnych kremow i ma zero rozstepow. A u ciebie sie jakies pojawily? u mnie na brzuchu nie ma ani jednego

user_online.gif

pumiZobacz publiczny profilWyślij prywatną wiadomość (PM) do użytkownika pumiWyślij Email do pumiZnajdz więcej postów napisanych przez pumiDodaj pumi do listy znajomych
post_old.gif
Dzisiaj, 13:47 #10035 dziuba127
styczniowa mama
green_rank_3.gif

Miasto: Gdańsk

icon1.gif
Odp: Styczniowe Mamusie 2008
to ja jako młoda mama potwierdzam tą regułę. Mam 23lata i przedwczoraj zauważyłam rozstęp którymi mi się utworzył na 5dni przed końcem ciąży, i to taki przez cały brzuchol!! normalnie szok! przez calą ciążę nie miała NIC, a teraz rozstęp i to na samym środku!! jak na razie smaruje co chwilę żeby sie nie powiększał, może to pomoże!!

Ja polecam pójść na wesele i się wytańczyć albo na jakąś potańcówę.Ja byłam 15.12 na eselu 19.12 na ćwiczeniach w szkole rodzenia a 20.12 urodziłam:tak:;-);-):-):-):-)

Ja ide robic schabowe. Gdzie te skurcze. Ja to mam juz stracha bo termin na piątek a tu nic. Nie chce miec wywoływany prod. Tego sie boje strasznie. Mam nadzieje, ze jak sie zjawie w piatek w szpitalu to powiedza tenimy i nieczakamy bo i tak jest miesniak.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry