czesc Kochane
Ewcia gratulki!!!
ja tak jak Wy noc tragedia... uczylam sie do polnocy- bo mam moralniaka, poszlam spac- nasmarowalam brzuch oliwa z oliwek, zadzialalo i zasnelam, ale po 2 h sie obudzilam i koniec, swedzi , boli, masakra...
co do rozstepow.... to ja jestem dowodem na to, ze kremy nic nie pomagaja, smarowalam sie od maja, tylko w czerwcu jak bylismy nad morzem sie nie smarowalam,jak byly straszne upaly.... pamietam, ze 1 pazdziernika bylam u kolezanki, ktora pokazala mi swoje miala jakby popazony caly brzuch- twierdziala, ze sie caly czas smarowala- w to do konca nie wierze.... po tygodniu- tuz przed cywilnym od rany po wyrostku poszly mi jakby 4 promyczki.... i tak sie zaczelo- a smarowalam rano i wieczorem... a gdy sie pojawily to co chwile jak tylko bylam w domu.... moj ginek powiedzial mi,ze mam za slaba skore, ze to juz genetyka.... i tak mam caly brzuszek spekany- swedzi to okropnie....do tego ostatnio boki poszly....
jestem zalamana, bo wydalam naprawde wpi...u kasy na kremy.... jden krem mialam na niecaly tydzien.... mam 22 lata- wiec reguly nie ma......
ale wiecie co?? juz mnie wala te rozstepy... chce miec zdrowego Juleczka w ramionach.... byleby szybciutko, bo to swedzenie jestm okropne....
nparwde nie zycze nikomu...
a co do hormonow w ciazy i mowienia glupot- to chyba sama wiecie jak to u mnie bylo w ciazy....;-)