reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Albi cholera jasna mnie zaraz trafi, z miesniakiem powinnas miec CC bez niczego,
mozesz sie wykrwawic przez takie proby:wściekła/y:
nie zakwalifikowali cie na cc z tym miesniakiem, skandal, mnie dzisiaj wymierzyli cyrklem a poniewaz mam bardzo waskie biodra to sie balam, ale wyszlo ok i glowka Nadii jest mala i zgrabna wiec jakos sie powinna przecisnac:dry:

reklama
Mnie też mierzyli jak przyjowali mnie na porodówkę.......wszystkie wymiary powyżej 20 więc suoper, powiedziała położna zęmały ze ni wyskoczy i tak było:-D
A główkę ma malutką 32 cm i 30 cm w klacie!!!!!!ale facet:-D:-D:-D

Esti, klata jak u Swarcenegera:-) ja sie zmartwilam ze ma mala glowke, ale gin mowi ,ze jego syn sie urodzil z "wielkim lbem" i nic z tego nie pozostalo:-pwiec mam sie nie martwic, poza tym dziewczynka z lbem jak kon to nieciekawie:cool2:
Jak narazie Helenka i MoMi urodzily najwieksze dzieci;-)Ja sie zadowole urodzeniem 3200 byleby zdrowiutka byla

reklama
A ja się wku.......łam.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Właśnie się dowiedziałam, że w szpitalu gdzie mam rodzić jest dezynfekcja i do końca tygodnia porodówka jest nieczynna. W pozostałych szpitalach w związku z tym jest przepełnienie więc wywożą pacjentki do szpitali w innych miastach.A jak nie zdążą dojechać?:szok: Więc muszę zacisnąć nogi i wytrzymać do poniedziałku......gdyby to ode mnie zależało. No ale zobaczymy dziś skurcze trochę mniejsze niż wczoraj, ale dzidzia strasznie napiera główką:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry