reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Albi - na skypa na razie nie wlaze bo siedze w kuchni w garach. Co chwile tylko podczytuje. Dzis kurak w sosie pomidorowym z piekarnika, brokoly z sosem serowym ( ktory wczoraj odkrylam ) i makaron do tego zeby sie nie objadac zimniorami hihihi- czy ktos sie piszena obiad? tzn u was juz noc wiec na nocna wyrzere!

Albi- zajebiste:-DHahahhaha
Witam po nocce- polprzespanej.....
Zestresowalam rano mezula...hahhaha
dzwonil do mnie kolo 6 rano a ja mialalm wyciszony telefon wiec nie slyszlalam. Biedak sie tak zdenerwowal, dzwonil po moich kolezankach czy nie wiedza co sie ze mna dzieje, wszystkich o malo nie przyprawil o zawal....A ja sobie smacznie spalam.:-D
Pozniej mnie opierniczyl,że mam na szyi sobie uwiazac telefon bo on nawet nie bedzie wiedzial jak zostanie ojcem....
Co za tepe stworzenie- przeciez jak sie cos zacznie dziac to on bedzie pierwszym do ktorego zadzwonie

Ale jaja z tymi szpitalami. Moja porodówka funkcjonuje dopiero od poniedziałku i to od godz. 19-tej. W innych takie przepełnienie, że odwołano planowe cesarki, normalnie szok:szok:. A jak zadzwoniłam do sąsiedniej miejscowości to mi pani kazała przyjechać:confused: bo dziś wychodzi 7 pacjentek, dowcipna pani - ja dziś nie potrzebuję. Idę jutro na KTG i niech mnie zbada mój gin, bo potem idzie na urlop i już całkiem dupa zbita, a tak przynajmnie4j będę wiedzieć na czym stoję, czy coś się ruszyło czy nie. Chociaż w takiej sytuacji to wolałabym dowiedzieć się że jeszcze nic się nie dzieje.

ja dziś sobie załatwiłam praktyki studenckie i i pozałatwiałam wszystko na uczelni, więc wszystkie sprawy zakończone, dzidzia może się spokojnie rodzić... w przyszły czwartek mam pierwszy egz i mam nadzieję że do tego czasu będę już z dzidzią z powrotem w domku...
w sobotę kładę się do szpitala i łudzę się ze wtedy juz mała opuści brzuchol bo moja gin też potem na urlop jedzie od przyszłego piątku, więc już chcę urodzić!!!!!!!!

reklama
Dziuba- zeby to bylo takie proste- my chcemy i dzidzia ma sie urodzic:-D
Niestety to te male stworzenia wewnatrz nas decyduja.
Ja chcialabym w weekend ale to sie tak chyba nie da, na zawolanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry