Witam. Pumi ciesze sie ze z toba i z twoja dzidzia jest wporzadku. Nierozumie tych lekarzy. U nas w Polsce jest inaczej bo jak tylko aszlam w ciaze to moja ginka odrazu przepisala mi duphaston na podtrzymanie, ale mam nadzieje ze juz nigdy wiecej sie to nie powtorzy i 3mam kciuki za ciebie i dzidziulke:-)
reklama
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
czesc Dziewczyny, nie bylo mnie tu przez weekand a tyle sie wydarzylo...
Pumi 3mam za Ciebie kciuki, zreszta jak za kazda z nas... musismy myslec pozytywnie i bedzie wszystko dobrze
czytalam w jakiejs ksiazce tak jak napisalas, ze czesc kobiet krwawi w ciazy w okolicach 8- 12 tyg...
Bedzie wszystko dobrze..
ja wczoraj mialam strasznego nerwa- oczywiscie sytacje sobie sama wymyslilam- kurcze jak ja wszystko wyobrzymiam
a pozniej rycze jak glupia i juz nic nie jest w stanie mi poprawic humoru... jestem wsciekla na siebie....
dzis po urlopiewracam do pracy- mam nadzieje, ze nikt mnie nie zdenerwuje tam...
pozdrawiam Was wszystkie serdecznie;-)
Pumi 3mam za Ciebie kciuki, zreszta jak za kazda z nas... musismy myslec pozytywnie i bedzie wszystko dobrze
czytalam w jakiejs ksiazce tak jak napisalas, ze czesc kobiet krwawi w ciazy w okolicach 8- 12 tyg...
Bedzie wszystko dobrze..
ja wczoraj mialam strasznego nerwa- oczywiscie sytacje sobie sama wymyslilam- kurcze jak ja wszystko wyobrzymiam

pozdrawiam Was wszystkie serdecznie;-)
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
mam do was jeszcze prosbe, napiszcie mi czy kazdy gin ma obowiazek zlecic badania (nie chodzi mi o te podstawowe), zaczyna mi sie 11 tydzien a dopiero do Niego pojde w 14 i On nic mi o zadnych badaniach nie mowil...:-( a nie chcialabym, zeby cos przeoczyl...
ewa_adu
Fanka BB :)
Pumi trzymaj się cieplutko ;-);-);-) Buziaczki dla Was.
NIe rozpisuję się bo nie mam siły. Obie z JUlcią jesteśmy chore na jakies paskudne grypsko. Gorączka, kaszel, katar.... GAAArDłooo !!!! Własnie wróciłyśmy od lekarza. Julcia stos leków a ja oczywiście tylko coś do płukania gardła i wit. C. Źle się czuję
Gorączka
Boję się że ten wirus może dzidzi zaszkodzić.
NIe rozpisuję się bo nie mam siły. Obie z JUlcią jesteśmy chore na jakies paskudne grypsko. Gorączka, kaszel, katar.... GAAArDłooo !!!! Własnie wróciłyśmy od lekarza. Julcia stos leków a ja oczywiście tylko coś do płukania gardła i wit. C. Źle się czuję
Anja78
matka superstar
Milli I Dzidzia , badania NT, dlugosc kosci nosowej, przeziernosc karkowa, PAAP test robi sie 11-14tc to tzw badania genetyczne nieinwazyjne. Reszta no to wiadomo, toxo, przeciwciala, cukier, mocz,morfol, etc. Ja mam nast wizyte w sobote, juz sie nie moge doczekac bo sie bardzo denerwuje!
justice25
Fanka BB :)
Ja miałam ten sam problem, moja ginekolog nie mówiła mi nic o badaniach, jakie mam wykonać. Na szczęście moja mama jest pielegniarką i porobila mi wszystkie niezbędne badania. Nawet nie zleciła mi badania na przezierność karkową, a to przecież takie ważne badanie. Cóż widocznie tak juz jestmam do was jeszcze prosbe, napiszcie mi czy kazdy gin ma obowiazek zlecic badania (nie chodzi mi o te podstawowe), zaczyna mi sie 11 tydzien a dopiero do Niego pojde w 14 i On nic mi o zadnych badaniach nie mowil...:-( a nie chcialabym, zeby cos przeoczyl...
ja do swojej ginekolog ide dopiero na początku lipca czyli w prawie 15tc, zaznaczam ze ostatnio byłam u niej na początku czerwca. Zastanawiam sie czy jak pójdę to czy pokazywać jej te wyniki z usg na przezieność, co o tym myślicie?
pernatalne nieinwazyjne wykonuje sie miedzy 11a 13tygodniem i 6 dniem ciazy, usg i test PAPP-A otem juz nie mzna, ale jezeli u Ciebie wszystko ok to nie ma potrzeby wykonywać tych badań pernatalnych. Ja miała, bo w 9 tygodniu przeszłam ospę.Czekają mnie jeszcze badania między 16- 18 tygodniem w celu stwierdzenia wad cewki układu nerwowego.Jeśli któraś chce wiedzieć więcej o badaniach podaję stronkę www.diagnostykapernatalna .com lub teefon 0-85 7423030 Akurat u mnie w mieście jest pracownia Diagnostyczna wiec wyniki sa w kilka dni
Justice 25
ja chodze do ginka raz w miesiacu .bylam 18 czerwca i teraz mam wizyte na 18 lipca ja za kazdym razem mam jakies skierowania na badania.A usg pokaz lekarzowichociaz to on owinien ci je wykonac... moze warto amienic lekarza?
ja chodze do ginka raz w miesiacu .bylam 18 czerwca i teraz mam wizyte na 18 lipca ja za kazdym razem mam jakies skierowania na badania.A usg pokaz lekarzowichociaz to on owinien ci je wykonac... moze warto amienic lekarza?
reklama