reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ja kupię kombinezon góra na 62 Gdyby to był początek zimy to pewnie większy ale to będzie końcówka stycznia 74 to dla mnie zdecydowanie za duży Zresztą kombinezon kupie grudzień/styczeń jak zaczną się wyprzedaże :-)

reklama
moze i skutecznie ale ta mumifikacja strasznie brzmi poza tym nie wolno sie drastycznie odchudzac jak sie karmi bo do mleka przechodza toksyny bedoce produktem ubocznym odchudzania ale takiego na maxa wiadomo ze troche i powoli mozna a nawet trzeba sie odchudzic

Czesc mamuski. Ja wlasnie wrociłam ze wsi. Było bardzo fajnie.
Co do zakupów- to ja czekam do 6 wrzesnia. Wtedy ide do gina. Ma mi powiedziec jakiej plci bdzie to moje malenstwo. Co prawda nie bedzie to 3G ale jakies tam zwykle USG ale poprosze tez o to lepsze.
Co do tego co sie dzieje w naszych brzusiach to rzeczywiscie nie mamy wpływu na to co sie dzieje. Ja sie juz tak schizuje ze szok. Nie czuje ruchow, brzuch mi jakos nie rosnie....Czasem sie bardzo doluje...
Dzis mam dola na maksa. A jeszcze ta moja tesciowa wpedza mnie w depresje....Ona jest jak takie fatum- cos pomysli, powie a ja pozniej mysle i sie schizuje. Czasm wydaje mi sie, że wszyscy mi zle zycza...Chyba wszystkim byloby na reke gdyby cos sie zlego stalo...BUUUUU

..Chyba wszystkim byloby na reke gdyby cos sie zlego stalo...BUUUUU
Nawet tak nie myśl:angry::angry::angry::angry::no::no::no::no: nie można tak myśleć.Męusiowi na Tobie zależy i wielu innym osobom.A tęsciówkę olej, nie zwracaj uwagi na to co mówi.Wpuszczaj jednym uchem a wypuszczaj drugim.Dla dobrego swojego i bobaska w brzusiu:tak::-).Zawsze masz nas na forum:-D

reklama
Do góry