reklama
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
Asia GRATULACJE!!!! nie matw sie tym, ze dzidzus jest drobinutki, jeszcze nabierze na siebie, czesto tak jest w tych tygdoniach..... poglaskaj tam Boryska ode mnie
wlasnie pisalam,z e nie popisz nic, bo ide sie polozyc, cos mnie rozbiera, ale k..wa moja kolezanka wlasnie zadzwonila i sie wprosila.... a ja nie lubie znia gadac bo mowi tylko o sobie, nawet nie mam prawa sie odezwac, przychodzi w dodatku z corka... eh....
to pechowy dzien, wlaczylam u D pralke a ta po jakism czasie przestala sie ruszac i grzac wode.... musialam wszystko plukac w wannie i wykrecac... masakra- nienawidze tej pralki
zreszta mam pecha do niej.... ona mnie nie lubi i ja jej tez....
bede pozniej...
k.... chcialam cos poczytac a ta tu bedzie pie...lic smutny
wiem, wredna jestem.... ale to jest najwiekszy wampir energetyczny jakiego znam....
milego dnia
Anja u mnie jest cieplusio i slonko swieci- wolalabym deszczow pogode... hihihihi
buziaki
wlasnie pisalam,z e nie popisz nic, bo ide sie polozyc, cos mnie rozbiera, ale k..wa moja kolezanka wlasnie zadzwonila i sie wprosila.... a ja nie lubie znia gadac bo mowi tylko o sobie, nawet nie mam prawa sie odezwac, przychodzi w dodatku z corka... eh....
to pechowy dzien, wlaczylam u D pralke a ta po jakism czasie przestala sie ruszac i grzac wode.... musialam wszystko plukac w wannie i wykrecac... masakra- nienawidze tej pralki
bede pozniej...
k.... chcialam cos poczytac a ta tu bedzie pie...lic smutny
wiem, wredna jestem.... ale to jest najwiekszy wampir energetyczny jakiego znam....
milego dnia
Anja u mnie jest cieplusio i slonko swieci- wolalabym deszczow pogode... hihihihi
buziaki
Gratulacje dla kolejnej chłopczykowej mamy!
))
A ja się zapisałam dziś na usg 4d ^^ Za 2 tygodnie idę
))
Dzidzia: Powiedz jej, że masz globusa i kręgosłup Cię boli i w ogóle jesteś strasznie chora i zmęczona i wolisz, żeby nikt Cię nie oglądał.
Albo jak zadzwoni to udaj, że Cię nie ma albo śpisz. ;pp
A ja się zapisałam dziś na usg 4d ^^ Za 2 tygodnie idę
Dzidzia: Powiedz jej, że masz globusa i kręgosłup Cię boli i w ogóle jesteś strasznie chora i zmęczona i wolisz, żeby nikt Cię nie oglądał.
helena-lidia
Styczniowe mamy'08
asia gratuluje chlopczyka nie martw sie wszystko jest dobrze a te skroty jezeli sa z usg to sa wymiary glowki ,korpusu ,uda lydki tak sie doczytalam w mojej karcie ciazy
hpb to glowka,dalej nie moge rozszyfrowac bazgrolow mojego gina ale wage ma niezla ja w 22 tyg mialam usg i dzidzia wazyla 250 g a twoje malenstwo jest wieksze nie doszukoj sie klopotow bo niepotrzebnie sie martwisz wsystko jest ok
hpb to glowka,dalej nie moge rozszyfrowac bazgrolow mojego gina ale wage ma niezla ja w 22 tyg mialam usg i dzidzia wazyla 250 g a twoje malenstwo jest wieksze nie doszukoj sie klopotow bo niepotrzebnie sie martwisz wsystko jest ok

helena-lidia
Styczniowe mamy'08
pumi fluidki zadzialaly dzisiaj jest lepiej ,dzidzia kuruj sie a przy znajomej udawaj wysoka goraczke ze zwidami moze sie wystraszy i pojdzie
Helenka- milo mi ze fluidki choc troszke pomogly
Asia- ja w odczytaniu wynikow ci nie pomoge bo sama mam problemy z domysleniem sie co lekarze bazgrza po angielsku tymi skrotami - ale Helenka cie mam nadzieje troszke uspokoila

Asia- ja w odczytaniu wynikow ci nie pomoge bo sama mam problemy z domysleniem sie co lekarze bazgrza po angielsku tymi skrotami - ale Helenka cie mam nadzieje troszke uspokoila
reklama
hejka dziewczynki....Dzieki za pocieszenie ale naprawde sie martwie tym malenstwem.
Moj maz twierdzi,że ja to chyba lubie sie umartwiac...
Cale szczescie,że czuje ruchy...
Helenka- dzieki- w koncu Ty najwiecej z nas wiesz..
Dobrze, że trafiłas wsrod nas...
Moj maz twierdzi,że ja to chyba lubie sie umartwiac...
Cale szczescie,że czuje ruchy...
Helenka- dzieki- w koncu Ty najwiecej z nas wiesz..

Dobrze, że trafiłas wsrod nas...