reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ja tez czuje sie atrakcyjna przez to ze jestem w ciąży, ale gdy patrze na siebie w lustrze to robi mi sie zle...ciesze sie z calego serducha ze mala rosnie jak na drozdzach, ale moja bladość mnie przeraza, w nic sie nie mieszcze, poprostu mam dzisiaj taki dzien na sentymenty, i na nazekanie, bo wypłakałam sie juz w kącie ,a poza tym strasznie jestem zazdrosna o A...

reklama
Joooaaa co tam będziesz się przejmować wyglądem, to wszystko dla dzidzi przecież, a mężuś na pewno kocha Cię taką jaka jesteś:tak:
A zawsze można sobie poprawić humorek idąc na zakupki, do fryzjera lub kosmetyczki.........:-D
Głowa do góry:-D

AsiaS, wolny dzień nawet na telefon przysługuje Ci 4 razy do roku niezależnie od ciąży.
Helena, ten tekst Twojego męża jest beznadziejny:szok:.
Mój Mążuś wszystkim wokoło powtarza, że mu żona pięknieje z dnia na dzień:sorry2:, no i oczywiście mi też to mówi. Cellulit na pupie mnie nie wzrusza, bo rzadko go widzę, brzuszek jest śliczny (bo mieszka tam mały ukochany człowieczek), przytyłam dopiero 3,5kg i tylko czasem wypryski na twarzy mnie dobijają. Ale wtedy samoopalacz, staranny make-up i wszyscy mówią że bardzo mi ciąża służy i powinnam permanentnie być w ciąży:cool2:. Znaczy że niby przed ciążą to nie byłam ładna?:baffled:;-)hihi
A jutro wybieram się do fitness klubu na ćwiczenia dla kobiet w ciąży. Przed ciążą chodziłam do innego na normalny fitness, bo lubię ruch. Ciekawa jestem jak będzie tutaj. Opowiem, ale chyba dopiero w piątek, bo Mążuś wyjechał, więc jutro popołudniu jadę też do kumpeli na noc na ploty.:laugh2:

a mi jak przestalam sie denerwowac tak czesto wypryski na twarzy zniknely- nawet zaczelam sie zastanawiac nad zlikwidowaniem grzywki.... ale za bardzo chyba sie przyzwyczailam....
Pandorax ale Ci zazdroszcze, ze u Ciebie w miescie sa cwiczenia dla kobietw ciazy... u mnei neistety nie m... nie ma popytu...
kurcze ide lulu... dzis poklocilam sie z D- znowu... teraz to jestem pewna ze to on ma prblem.... olewka... dziala... jutro nie zamierzam do wieczora sie do niego odezwac.... niech spier... na drzewo.... podenerwowlam sie na poczatku, ateraz juz nie zamierzam bo moj Juleczek jest najwazniejszy.... ide do fryzjera- wydam majatek... ale truno... powiem D, ze potrzbuje..... eh... zolza ze mnie..... ale sobie zasluzy- zmieniam sie i sobie nie pozwole..... i Julek tez
uciekamy do wyrka
spijcie slodko

Witam dziewczyny!
Dzidzia, widzę że powoli nabierasz dystansu - to dobrze. Myśl teraz o sobie o malenstwu - D olej.
Miłego dnia wszystkim:-)

Witam was dziewczynki z rana. Umnie remoncik juz skonczony i wkoncu mieszkam juz u siebie, jeszcze tylko ma przyjsc facet o 10 zalozyc nam nowe rolety na okna i koniec. teraz bede mogla codziennie do was zagladac:-) Helenka nie obraz sie ale ja tego twojego meza to jak bym pier..... to by sie chyba na kosmosie znalazl!!!!:wściekła/y: J a uwazam ze ciaza to najpiekniejszy okres w moim zyciu i to ze np. mam rozstepy to sie wcale tym nie przejmuje bo najwazniejsze jest to ze z dzidzia jest wporzadku.

Witam stycznióweczki :)
Za oknem słonko świeci, jest dzień wolny, żyć nie umierać :D Właśnie przejrzałam sobie katalog Tommee Tippee, ma któraś doświadczenia z produktami tej firmy? Bo nie powiem, design jest świetny, ale jak się sprawdza w praktyce? :-D

Czołem lasencje
Mili- ale Ci dobrze- remont juz masz za soba...Mnie to dopiero czeka...
Od rana mamjakis zły humor...cos mnie wkurzyło w nocy, tylko nie wiem jeszcze co
:(

reklama
Ja w nocy ostatnio zle sypiam. Co noc mam jakies straszne koszmary tylko raz mi sie sniło ze trzymałam juz moje dziecie na rekach i był sliczny we snie

Do góry