reklama
e-stera
Fan(ka)
Zapraszam, zapraszam,
w menu jest jeszcze zupka dyniowa na pikantno i sos z kurek do babki ziemniaczanej
w menu jest jeszcze zupka dyniowa na pikantno i sos z kurek do babki ziemniaczanejJoasiu a moge zapytac dlaczego dostałas ten fenoterol?
Tez miałas skurcze? Czy jest to spowodowane tym miesniakiem o ktorym pisałas?
Ale to prawda- zorganizowanie czasu w domu jest trudne.....
Jak pracujesz a pozniej jestes zmuszona tkwic w domku to naprawde mozna sie zamotac.
Ja szczerze mowiac bardziej sie mecze w domu niz pracy. Tu przynajmniej musze siedziec na tyłku kilka godzin, a w domu zawsze sie cos wynajdzie- jakies sprzatanie, pracnie, gotowanie. MASAKRA
Tez miałas skurcze? Czy jest to spowodowane tym miesniakiem o ktorym pisałas?
Ale to prawda- zorganizowanie czasu w domu jest trudne.....
Jak pracujesz a pozniej jestes zmuszona tkwic w domku to naprawde mozna sie zamotac.
Ja szczerze mowiac bardziej sie mecze w domu niz pracy. Tu przynajmniej musze siedziec na tyłku kilka godzin, a w domu zawsze sie cos wynajdzie- jakies sprzatanie, pracnie, gotowanie. MASAKRA
Dzieńdobry 
Wy na zwolnieniach, a ja na uczelni codziennie po parę godzin muszę spędzać
Nie to, żeby mi to jakoś specjalnie przeszkadzało, bo przynajmniej mam jakieś dodatkowe zajęcie i nie ślęczę non stop w domu przed kompem, jak mąż jestw pracy :-) Dziś zajęcia do 20tej
A do pracy to dopiero jak studia skończę... 
Witam nową mamusię w naszym gronie
Wy na zwolnieniach, a ja na uczelni codziennie po parę godzin muszę spędzać
Nie to, żeby mi to jakoś specjalnie przeszkadzało, bo przynajmniej mam jakieś dodatkowe zajęcie i nie ślęczę non stop w domu przed kompem, jak mąż jestw pracy :-) Dziś zajęcia do 20tej
A do pracy to dopiero jak studia skończę... 
Witam nową mamusię w naszym gronie
Pumi- ale Ty porozbierana jestes na tych zdjeciach:-)Ale macie tam upał....Az zazdroszcze
Esti- a Ty pichcisz i pichcisz....wez nagotuj pełen gar zup i zapros nas wszystkie, przyjamniej obiad z głowy bedziemy miały
Esti- a Ty pichcisz i pichcisz....wez nagotuj pełen gar zup i zapros nas wszystkie, przyjamniej obiad z głowy bedziemy miały

e-stera
Fan(ka)
A ja już muszę zacząć prać ciuszki dziecięce..
Agnie Ty już prałaś,a w czym? Bo ja nie wiem czy Lovela czy Jelp, koleżanka poleca płyn Lovela, podobno dobrze się rozpuszcza i dobrze wypłukuje.
Więc co już sprawdziłyście?
Agnie Ty już prałaś,a w czym? Bo ja nie wiem czy Lovela czy Jelp, koleżanka poleca płyn Lovela, podobno dobrze się rozpuszcza i dobrze wypłukuje.
Więc co już sprawdziłyście?
e-stera
Fan(ka)
Bo ja lubię gotować, gorzej ostatnio z jedzeniem, bo jem tyle co ptaszek, jak mawia mój mężczyzna

Dlatego mało tyję i dzidzia drobna

Dlatego mało tyję i dzidzia drobnareklama
donia76
Fanka BB :)
Wiecie co ja wcale nie narzekam na zwolnieniu :-) mam kupe zajec i wogole sie nie nudze mam zajecie z paula czas na plotki z kolezankami bieganie po sklepach odpoczynek , zagladanie tutaj i sie nie stresuje pracą to najwazniejsze.
Joasia witaj w naszym gronie
Joasia witaj w naszym gronie