reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dzięki Dziewczyny, faktycznie pomaga usłyszeć, że nie jestem jedyną, która nie potrafi poukładac sobie porządnie świata na zwolnieniu. Pumi, Twoja wytrwałość rzeczywiście wzmacnia:)

reklama
Joasiu a moge zapytac dlaczego dostałas ten fenoterol?
Tez miałas skurcze? Czy jest to spowodowane tym miesniakiem o ktorym pisałas?
Ale to prawda- zorganizowanie czasu w domu jest trudne.....
Jak pracujesz a pozniej jestes zmuszona tkwic w domku to naprawde mozna sie zamotac.
Ja szczerze mowiac bardziej sie mecze w domu niz pracy. Tu przynajmniej musze siedziec na tyłku kilka godzin, a w domu zawsze sie cos wynajdzie- jakies sprzatanie, pracnie, gotowanie. MASAKRA

Dzieńdobry :)
Wy na zwolnieniach, a ja na uczelni codziennie po parę godzin muszę spędzać :-p Nie to, żeby mi to jakoś specjalnie przeszkadzało, bo przynajmniej mam jakieś dodatkowe zajęcie i nie ślęczę non stop w domu przed kompem, jak mąż jestw pracy :-) Dziś zajęcia do 20tej :zawstydzona/y: A do pracy to dopiero jak studia skończę... :happy:

Witam nową mamusię w naszym gronie :)

Pumi- ale Ty porozbierana jestes na tych zdjeciach:-)Ale macie tam upał....Az zazdroszcze
Esti- a Ty pichcisz i pichcisz....wez nagotuj pełen gar zup i zapros nas wszystkie, przyjamniej obiad z głowy bedziemy miały:-D

A ja już muszę zacząć prać ciuszki dziecięce..
Agnie Ty już prałaś,a w czym? Bo ja nie wiem czy Lovela czy Jelp, koleżanka poleca płyn Lovela, podobno dobrze się rozpuszcza i dobrze wypłukuje.
Więc co już sprawdziłyście?

Esti- szykuj dodatkowe nakrycie do stolu- twoje menu brzmi egzotycznie- jeszcze nie jadlam zupy dyniowej. Albo wiesz co kochana? szykuj 3 nakrycia- moich rodzicow tez zapraszam do ciebie hihihihi

reklama
Wiecie co ja wcale nie narzekam na zwolnieniu :-) mam kupe zajec i wogole sie nie nudze mam zajecie z paula czas na plotki z kolezankami bieganie po sklepach odpoczynek , zagladanie tutaj i sie nie stresuje pracą to najwazniejsze.
Joasia witaj w naszym gronie

Do góry