reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pandorax tych najmniejszych ciuszków na 56 to mam niewiele , bo maleństwo szybko urośnie.Wszystkiego mam po 6 , kaftaników, pajaców, bodów z długim i krótkim, śpiochów tylko 3,
Na 62 i 6 8 to już więcej:-)

reklama
Witam was mamuski. Przezylam jakos ten dzien. Bylam u lekarza i meza tez udalo mi sie namowic wiec jestem szczesliwa, moja mala zakryla najwazniejsza czesc ciala nozka i zanic nie chciala jej ruszyc, czyli nadal na 100 procent nie wiem czy to bedzie dziewczynka ale ginka powiedziala ze nic dodatkowo nie wyroslo czyli nadal trzymamy sie dziewczynki:-) Moj maz teraz taki szczesliwy chodzi i tuli sie do brzuszka i powtarza moja coreczko ja ciebie widzialem, to takie slodkie ze az lezka w oku sie kreci, a tyle bylo zamieszania ze on nie pojdzie ze sie wstydzi a teraz jak na niego patrze to taki szczesliwy. Martwi mnie tylko jedna rzecz bo moja mala chyba za malo wazy bo 1370 gram niby ginka mowi ze w normie ale po jej minie wnioskuje ze jednak chyba troche za malo jak na 30 tydzien. Pumi gratulki dla siostry , moja tez jest w ciazy w 10 tygodniu , fajnie miec tez siostre wlasna w ciazy.

Właśnie gratulki dla waszych sióstr, oby dzieciaczki były zdrowe.:tak:
Ja niestety nie mam siostry:-(, ale moja najbliższa przyjaciółka też jest w ciąży z drugim bobo, ma termin na 29 lutego:-D:-D:-D.Teraz będzie synek, a pierwsza jest córeczka, ma 15 miesięcy.Jest urocza:-)
A tak w ogóle to u niej 20 tydzień i mały już się przekręcił główką w dół :szok::szok::szok:, bo tydzień temu była na USG .

dzieki Esti rowniez gratuki dla przyjaciolki. zapomnialam wam powiedziec ze moja Natka tez jest juz ulozona glowka w dol i dlatego czuje takie parcie na pecherz i na szyjke , dziwne uczucie, musiala sie wczoraj wnocy tak ulozyc bo przez to nie moglam spac caly czas sie tak mocno ruszala az brzuch sie tak dziwnie ruszal:szok:

Moja Dominika przekreca sie kilka razy na dzien bo widze jak sie glowka przesuwa po skorze na brzuchu i boli az tak mi go napina. ale nadal kopie po szyjce macicy czyli na razie sobie tylko cwiczy przekrecanie.
co do ciezarnych to tak: moja szwagierka tu w usa- ma termin na dniach, moja kolezanka Ewa tez tu i ma termin tydzien przede mna.W Polsce moja kolezanka Karolina- ma termin na grudzien i kontaktyujemy sie przez gg i teraz jeszcze moja siostra dolaczyla. Czekam na wiadomosc od mojej przyjaciolki tu w Usa - mowi ze sie postara jak najszybciej zafasolkowac hihih

Ups Wyszlo mi ze jestem dzisiaj pierwsza!

Dzien dobry wszystkim mamom!

Fajnie jest miec taka gromake zafasolkwanych przyjaciolek:tak: Niestety ja jestem sobie sama:-( Mimo to mam nadzieje ze moja siostra nie oglosi ze jest w ciazy:szok: bo ma 17 lat:no:.

E-stera, mam nadzieję że egzamin pójdzie bardzo dobrze. Dzięki za podpowiedź w sprawie ubranek.
Mili, to chyba jest waga jeszcze w normie, bo mój maluch ma 1300 na koniec 27 tc ale termin mi przesunęli na bliższy z tej okazji. Nie martw się, dzieci rosną bardzo różnie.

reklama
U mnie remoncik u szczytu ...rozwalaja otwor w scianie do pokoju malutkiej:-)zamowiowilismy drzwi miesiac teu a jeszcze nie dotarly:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wiec bedzie diura!
moze za 2tyg skonczymy:-)zalamuje mnie taki syf

Do góry