reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam nową mamunię:-)
Albiniec będzie ok, najważniejsze ,że będziesz pod stała opieką lekarza.:tak:
Szczypawka, mamy takie same informacje odnośnie spacerków
Dzidzia w końcu jesteś, już się martwiłam., napisz jutro co i jak u lekarza:tak:
Pumi ubranka, słodziutkie, zwłaszcza buciki, a filetowe body................mój ulubiony kolor, taką sypialnię mamy.
A to wiązadła się rozciągają jeśli taki ból jak przed okresem. A jak bardzo boli to weź no-spę .
Masiek ja też wcześnie czułam ruchy:-), cudownie że wszystko u Ciebie i maleństwa ok.Szybko zleci, u mnie już koniec 7 miesiąca, nawet nie wiem kiedy to zleciało:blink:

reklama
Albiniec- ale do szpitala jak pojedziesz po 34 tc to juz do konca ciazy tam musisz zostac?
o rety! jesli tak- to serdecznie wspolczuje kochanie. I tu jest kolejny dowod na to , ze nie warto z zakupami czekac na ostatni moment. Lepiej byc przygotowanym na przyjscie niemowlecia. Ja sobie nie wyorazam zeby moj maz mial jechac np.: sam na zakupy - bo pwenie zamiast oliwki dla niemowlat kupilby odzywke do wlosow po trwalej odnulacji hihihihi.
Pandorax - pomysl z ramka mozesz jak najbradziej wykorzystac- jeszcze go nie opatentowalam hihihi.

kolezanka juz poszla wiec ide poczytac nowa gazete dzidziowa

Esti- ja kupuje wszystkie polskie o dzieciach. Jest ich chyba kolo 5. ksiazki mam tez wszystki dostepne w jezyku polskim w liczbie 4. ostatnio dostalam od siostry z polski w prezencie " Jezyk niemowlat"- swietna!
uswiadomilam sobie czytajac ja jak bardzo zle interpretowalabym sygnaly jakie wysyla dziecko. Chcialabym rady zawarte w tych tekstach wprowadzic w zycie ale chyba bedzie trudno- teoria nie zawsze idzie w parze z praktyka

Hej dziewczyny ;-)

miło do was dołączyć. Mam pytanko miałyście może już skurcze??? kurcze to moje pierwsze dziecko i nie wiem jak poznać czy to na pewno skurcz czy może coś innego. a macie może mdłości ?? Możliwe jest żeby powróciły mdłości w 7 miesiącu??

Asiulka- mdlosci- jak najbardziej. Ja jestem w 6 miesiacu i od rana mnie dzis meczyly. O malo nie polecialam do lazienki porozmawiac z muszla ale sie jakos obeszlo bez

Raczej nie dokonca ciąży, przynajmniej mam taką nadzieję. Jak mi wyjaśniono to bedzie to "dobowy profil cukru", KTG 3 razy dziennie i coś jeszcze.

reklama
Do góry