reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Esti kochana ty się nie wygłupiaj i odpuść sobie to wesele. miałam zapalenie oskrzeli w tamtym roku i o mało nie umarłam.:-(
albiniec ma rację , nie można tego bagatelizować, mimo, ze przechodzisz to dość często:tak:

ciesze się , że po wizytach wszystko ok:tak::tak::-D:-D:-D
a wymiarami sie nie przejmujcie , bo usg tez ma zawsze jakąś tolerancję pomyłki. u mnie ostatnio wyszło że główka jest na 30 tc 1d a kość udowa 32tc 3d.
z tym , ze mój mężulo jak sie urodził miał długie rączki i nóżki a ważył mniej niż ja, tak przynajmniej sobie to tłumaczę, chociaż gin powiedział, ze nie ma w tym żadnej reguły, moze i tak, ale ja i tak wiem swoje

tylko, ze u ciebie Asia to jest spora rozbieżność, konsultacja na pewno nie zaszkodzi

Ale ci fajnie Albi,
o kurcze 1cm, a czujesz coś czy nic? tzn , ze ci się szyjka skraca

a co do zakupów, to przecież nie musicie chodzić codziennie.

my mamy taki system, ze raz na tydzień w piątek lub sobotę robimy zakupy na cały tydzień. tylko, ze ja tylko jestem osoba zarządzającą, bo nie wolno mi się schylić nawet do wózka, a na targowiskach lub sklepikach osiedlowych mężulo targa siatki hihhi. najwyżej wyjdę po chleb i to też nie codziennie, bo go sobie zamrażam i zawsze mam świeży. Można tez go w rzucić do piekarnika na samym końcu rozmrażania i jest jak prosto z piekarni.:tak::tak::tak::-p
a zresztą u mnie idzie pół chleba na dzień lub mniej

kurcze nie mam ani kasy ani sil na preznty pod choinke.:baffled:kupilam wlasnie zegarek na aleegro dla Lukiego, dla mamy, tesciow i rodzenstwa Lukiego jedynie jakies symboliczne podarki:happy2:

doczytalam was Laski!!!!
Esti- ja bym sobie dala spokoj z tym weselem. Bede trzymac kciuki w sobote za egzaminki bo na forum mnie nie bedzie!
Anja- tylko sie nie przejedz darmowa wyzera hehehe
Ja bylam wczoraj w szpitalu 7 godzin- dostawalam wscieku du...y od tego czekania. Masa badan- krew, mocz, wymaz z pochwy, usg, ktg.........
Cukier mam 500- ale nie mam pojecia jakiej jednostki i do tego cukier w moczu. Drozdzaki w pochwie, a reszta prawidlowo. Dzidzia nisko ale nie w kanale jeszcze.

co do sniegu- w Nowym Jorku nie ma - tylko w pensylwani duuuzo nasypalo.
Dzis molestuje P. zeby podjechal ze mna po choinke bo tu sie ubiera juz na pocztaku grudnia i trzyma tylko wlasciwie do Sylwestra i jestesmy jednymi z ostatnich ktorzy jeszcze nie kupili drzewka. Bedzie mi lasem pachnialo w domq. Jutro wyjezdzamy do Pensylwani na 4 dni i smutno mi bo nie bede wiedziala czy sie rozdwoilyscie : ((((

witam
u mnie dobrze ale ciężko Odliczam dni do 1stycznia a potem niech sie dzieje co chce

jutro zaliczam fryzjera a tak to staram sie dużo lezeć i odpoczywać(przy dwulatku haha)
dziewczyny trzymajcie się Nogi razem;-)

Ja właśnie skończyłam gotować obiad i sprzątać, poprałam i już tylko odpoczywać będę i czekać a mężusia:tak:
Zrobiłam całą miskę śledzi z jabłkiem i śmietaną:-p
A potem szarlotkę upiekę,,..........mniam
Może i odpuszczę sobie to wesele, ale w sobotę i tak muszę iść na egzamin..............zobaczę jak się będę czuła w piątek wieczorem.jak mi się polepszy to pójdę, to jet tylko na 40 osób wesele i w dodatku w sali bankietowej na naszym osiedlu......wiec w każdej chwili mogę iść do domciu.Mężuś robi zdjęcia więc musi być i będzie mu smutno samemu:-(

reklama
Do góry