reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
to ja dolaczam do zyczen Albi moje:
Zeby w Nowym Roku wszystkie niezrealizowane marzenia z roku poprzedniego mialy swoj final i sie spelnily. Rekalmacji nie przyjmuje

Wszyskiego Najlepszego W Nowym 2008 Roku Zeby Spełniły Sie Wam Wszyskie Marzenia
Majopa Ogromne Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

majopa- sliczniutki!
No dziewczyny, styczeń sie zaczął, możemy odetchnąć z ulgą bo wkońcu to Nasz miesiąć i możemy sie juz rozwajać na całego! buziaczki

Kochane styczniówki, w końcu dotrwałyśmy do końca, zaczyna się nasz miesiąc, kiedy to wszystkie po kolei będziemy stawać się mamusiami!!
Niech więc ten rok będzie dla nas wszystkich cudowny i wyjątkowy!! szczęśliwego!!

WSZYSTIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
A TERAZ SIE POCHWALE ZE 28 GRUDNIA O GODZ 11,10 URODZILAM MOJEGO SYNKA KAROLKA PRZEZ CIECIE WAZYL 4100 G I MIEZYL59 CM JEST SLICZNY I WLASNIE WROCILAM DO DOMU ZE SZPITALA KAROLEK LEZY I SPI JEST NAKARMIONY A MNIE STRASZNIE BOLA PIERSI BO WLASNIE MAM NAWAL POKARMU JESTEM BARDZO SZCZESLIWA I CZUJE SIE DOSC DOBRZE PO OPERACJI TYLKO JESTEM ZMECZONA ZYCZE WAM JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU

Helenka kochana wszytkieto najlepszego. Mnostwo rozumu dla męza i GRATULACJE!
4SERDUSZKO Z KOKARDKA.gif

Helena, gratulacje przeogromne! :-D:-D:-D:-DNiech dopisuje ci humor i optymizm a Karolkowi apetyt i zdrowie. Buziaki:-):-):-)
Dobrze że miałaś to cc bo dzidzia duża i pewnie nie byłoby łatwo.:sorry2:

reklama
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Zeby byl wypelniony radoscia i miloscia ze strony bliskich

AneczkaK - witamy serdecznie w naszym gronie - napisz cos o sobie :blink:

helena-lidia - wielkie gratulacje i zyczenia wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twojego synka :tak: Jak juz troszke odpoczniesz to opisz, co dokladnie sie dzialo, bo pewne nie tylko ja jestem ciekawa... :cool2:

Do góry