Ja dzis bylam u lekarza,ale jak to w Anglii,za wiele sie nie dowiedzialam. Polozna powiedziala mi tylko ze do piatku raczej wytrzymam,ale maly jest juz jak najbardziej gotowy do wyjscia i nastepne spotkanie sie juz raczej nie odbedzie(22.01). Dzis ledwo chodze tak mlody napiera glowa hihihi :-). Ale brzuch wysoko,zadnych skurczy,zadnego czopa czyli jak dla mnie to super!!!
reklama
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
czesc Kochane
Ewcia gratulki!!!
ja tak jak Wy noc tragedia... uczylam sie do polnocy- bo mam moralniaka, poszlam spac- nasmarowalam brzuch oliwa z oliwek, zadzialalo i zasnelam, ale po 2 h sie obudzilam i koniec, swedzi , boli, masakra...
co do rozstepow.... to ja jestem dowodem na to, ze kremy nic nie pomagaja, smarowalam sie od maja, tylko w czerwcu jak bylismy nad morzem sie nie smarowalam,jak byly straszne upaly.... pamietam, ze 1 pazdziernika bylam u kolezanki, ktora pokazala mi swoje miala jakby popazony caly brzuch- twierdziala, ze sie caly czas smarowala- w to do konca nie wierze.... po tygodniu- tuz przed cywilnym od rany po wyrostku poszly mi jakby 4 promyczki.... i tak sie zaczelo- a smarowalam rano i wieczorem... a gdy sie pojawily to co chwile jak tylko bylam w domu.... moj ginek powiedzial mi,ze mam za slaba skore, ze to juz genetyka.... i tak mam caly brzuszek spekany- swedzi to okropnie....do tego ostatnio boki poszly....
jestem zalamana, bo wydalam naprawde wpi...u kasy na kremy.... jden krem mialam na niecaly tydzien.... mam 22 lata- wiec reguly nie ma......
ale wiecie co?? juz mnie wala te rozstepy... chce miec zdrowego Juleczka w ramionach.... byleby szybciutko, bo to swedzenie jestm okropne....
nparwde nie zycze nikomu...
a co do hormonow w ciazy i mowienia glupot- to chyba sama wiecie jak to u mnie bylo w ciazy....;-)
Ewcia gratulki!!!
ja tak jak Wy noc tragedia... uczylam sie do polnocy- bo mam moralniaka, poszlam spac- nasmarowalam brzuch oliwa z oliwek, zadzialalo i zasnelam, ale po 2 h sie obudzilam i koniec, swedzi , boli, masakra...
co do rozstepow.... to ja jestem dowodem na to, ze kremy nic nie pomagaja, smarowalam sie od maja, tylko w czerwcu jak bylismy nad morzem sie nie smarowalam,jak byly straszne upaly.... pamietam, ze 1 pazdziernika bylam u kolezanki, ktora pokazala mi swoje miala jakby popazony caly brzuch- twierdziala, ze sie caly czas smarowala- w to do konca nie wierze.... po tygodniu- tuz przed cywilnym od rany po wyrostku poszly mi jakby 4 promyczki.... i tak sie zaczelo- a smarowalam rano i wieczorem... a gdy sie pojawily to co chwile jak tylko bylam w domu.... moj ginek powiedzial mi,ze mam za slaba skore, ze to juz genetyka.... i tak mam caly brzuszek spekany- swedzi to okropnie....do tego ostatnio boki poszly....
jestem zalamana, bo wydalam naprawde wpi...u kasy na kremy.... jden krem mialam na niecaly tydzien.... mam 22 lata- wiec reguly nie ma......
ale wiecie co?? juz mnie wala te rozstepy... chce miec zdrowego Juleczka w ramionach.... byleby szybciutko, bo to swedzenie jestm okropne....
nparwde nie zycze nikomu...
a co do hormonow w ciazy i mowienia glupot- to chyba sama wiecie jak to u mnie bylo w ciazy....;-)
czy ktoras oprocz mnie ma tak- ze jak Kama pisze posta to mi od razu wyskakuje blad i zamyka forum? moge was wtedy jedynie doczytac przez klikniecie na Odpowiedz bo inaczej dopoki sie nie skonczy strona gdzie jest post Kamy- nie dam rady wejsc na forum
e-stera
Fan(ka)
U mnie ok
Anja zapomniałam..śliczny brzusio.i ani jednego rozstępu:-)

Anja zapomniałam..śliczny brzusio.i ani jednego rozstępu:-)
G
goscinnie
Gość
Anja ja nie rodze w szpitalu gdzie jest moj gin, wiec prawda jest taka, ze wszystko zależy, jak to powiedziała położna, od lekarza, który bedzie mnie przyjmował. Przed pojsciem na oddział, zostaną mi specjalnym cyrklem zmierzone biodra - czy jakos tam tak, bo mały juz ma pewnie z 4 kg. a do tego miesniak. ble ble ble
Wiadomo jak to jest w tych szpitalach w Polsce.
Np podczas 1 porodu jeżeli dziecko jest ułozone pośladkowo to powinno sie zastosowac cc, jak sie nie uda dziecka przekrecic i co?? Połozna powiedziała, ze szpital ktory ma III st referyjnosci, czyli najwyzszy taki, ze im sie zwraca za cc bo sie nie muszą z nich tłumaczyć, pozwolili dziewczynie rodzić pośladkowo. Wymeczyli ją 18h. Barbazynstwo!!
Wiadomo jak to jest w tych szpitalach w Polsce.
Np podczas 1 porodu jeżeli dziecko jest ułozone pośladkowo to powinno sie zastosowac cc, jak sie nie uda dziecka przekrecic i co?? Połozna powiedziała, ze szpital ktory ma III st referyjnosci, czyli najwyzszy taki, ze im sie zwraca za cc bo sie nie muszą z nich tłumaczyć, pozwolili dziewczynie rodzić pośladkowo. Wymeczyli ją 18h. Barbazynstwo!!
joooaaa1
Styczniowe mamy'08
Aja jutro ide do szpitala na ktg, i jest możliwość że juz tam zostane bo moja ginekolog mi obiecywała ze mnie rozmasuje i juz mogę tam zostać, wiec torby jutro sobie bede pakować, a dzis sprzatam na maxa!!!!!!
Jeśli chodzi o rozstępny to jak narazie nic nie mam stosowałam kremy- ale czy ona faktycznie pomagaja!? tego nie jestem pewna, choć zauważyłam mały rozstęp pod piersią ale zniknął -nie wiem jak! bo nic nie stosowałam zeby miał zniknąć.
A ja pije sobie piwko mniam
Jeśli chodzi o rozstępny to jak narazie nic nie mam stosowałam kremy- ale czy ona faktycznie pomagaja!? tego nie jestem pewna, choć zauważyłam mały rozstęp pod piersią ale zniknął -nie wiem jak! bo nic nie stosowałam zeby miał zniknąć.
A ja pije sobie piwko mniam
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Mnie rozstepy wyszly po porodzie i tez sie smarowalam. Moja mama urodzila 5 nigdy sie nie smarowala i niemiala ani jednego rozstepu. Chyba nie ma reguly.
Za rada Albaniec stosuje Mustele ale nie zauwazylam jeszcze poprawy.
Za rada Albaniec stosuje Mustele ale nie zauwazylam jeszcze poprawy.
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Mam pytanie: pisalyscie ze kupujecie, pierzecie itp pieluchy tetrowe. Do czego ich uzywacie??
reklama