reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Jobo- to czad! proponuje korek wcisnac miedzy nogi. Jedno jest pocieszajace- paciorkowca wytepia i bedziesz miec czysty oddzial

reklama
Ewa, gratulacje gorące! czekamy na zdjęcia i wiadomości o porodzie:tak:
Byłam dziś wreszcie u swojego gina. Rozwarcie 1 cm, szyjka pół cm, wyniki w normie (dla stanu ciąży oczywiście), ale mały będzie duży. W czwartek idę na usg - zobaczyć położenie, wymiary, ilość wód płodowych i dojrzałość łożyska. Tylko po badaniu wylatuje ze mnie taki brązowawo-krwisty śluz, myślę że to wynik ingerencji lekarza a nie czop:szok:. Ale jakby co to mogę rodzić śmiało, nawet mimo tego że do terminu jeszcze trzy tyg. Ciekawe czy jak dzidzia wyjdzie powyżej 4 kg - a takie są proroctwa mojego gina - to skierują mnie na cc:confused:.

Pandi- ta krew to po badaniu jest bo ja to tez mam i polozna uspokaja ze to wynik miekkiej szyjki. Ja do terminu tez mam 3 tyg.
Wlasnie dzwonil P. a ja mu do sluchawki warcze, ze juz nie chce byc w ciazy!!!! juz chce koniec bo ledwo doszlam do sklepu za most po brokoly- czyli jakies 7 minut spacerkiem. Zastanawiam sie skad mam wziasc sily na parcie przy porodzie bo moja kondycja umarla ?!
Coraz czesciej mnie dzis pobolewa brzuch jak przed okresem- ohhhh!!!! gdyby to juz oznaczalo ze jutro pojade na porodowke!

Ewa- gratulki najwieksze!!!!:-D
Anja- no brzuszek rewelacja...Przepiekny- rasowy:-)
Laski czy tez was boli w kroczu tak jakby dziecko chcialo wychodzic...bo ja normalnie nie moge wytrzymac...A najgorzej jest jak chodze...jasna cholera jak to boli
Pandi- kurcze no powyzej 4 kilo to raczej juz powinni podjac decyzje o cc
Pumi- nie krzycz na meza...bo sie chlopina zestresuje ze juz Ci tak zostanie

Asia, mnie też tak boli czasami. Wczoraj miałam trochę jazdy ale dziś przygotowana na codzienne wieczorne harce mojego dzieciątka lekko się zdziwiłam - cisza jak makiem zasiał.

Asia - tez mam te bole. Ja chodze ( jak kaczka) to mam wrazenie ze mala tak napiera na krocze ze mi wypadnie na chodnik. Takie cisnienie na krocze. Jak wstaje z lozka to tez mnie boli.

A chlopa to juz chyba na maxa zestresowalam. On ma anielska cierpliwosc do mnie- chyba widzi ze mi juz odwala na koncowce i kuli uszy po sobie. Uspokaja mnie ze 2 tygodnie jeszcze wytrzymam ( skad mu sie wzielo 2 tyg?) i pyta czy mi jakies filmy z wypozyczalni przywiesc albo czy cos chce ze sklepu? normalnie skarb z niego!

reklama
Pumi- no skarb skarb.....obchodzi sie z Toba jak z jakiem...Ale dobrze, taki facet w domu to naprawde cud...Ale swoja droga to ci nasi panowie wiedzieli ze w ciazy kobiety bywaja rozne wiec generalnie nie powinni marudzic bo tu my jestesmy najwazniejsze:-D
Dzieki dziewczyny za pocieszenie bo juz myslalam ze to ja mam jakies dziwne objawy myslac ze dziecko mi wyleci idac np na zakupy
Ale widze ze to norma...ciekawe ile to jeszcze potrwa bo chyba wszystkie juz mamy dosc

Do góry