reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

:-)zazdroszcze Ci Mili.
moj kamil w dzien niespi wcale ,a w nocy budzi sie co 1,5 godziny czasem co dwie na jedzenie .jescze dluzej niespal w nocy.od 5 rano juz niespi wcale itrzeba wstawac z lozka bo polezec tez niepolezy.raz jest spokojny raz placze .a wczoraj i dzis koszmar dzien i noc jeden wielki placz i ciagle noszenie na rekach .kregoslup mnie juz tak boli ze szkoda gadac.jeszcze do tego sercemnie co troche boli i olacze mi sie .bylam dzis u doktorki bo stwierdzilam ze wkoncu zaslabne i cos malemu sie stanie .wysiadam

reklama
moj kamilek tez sie slini od jakiegos czasu.w poniedzialek ide z nim na szczepionke.to dopiero bedzie dzien.:szok:.
co do pieluch to my zuzywamy okolo5 huggisow na dobe.

Kasiu biedactwo napewno sie jeszcze unormuje. ja jeszcze nie dawno popadalam w depreche bo mala prawie wogole w dzien nie spala i nic nie moglam zrobic , nawet jak lezala sobie to sie szybko nudzila a teraz jak nie spi to ciagle sie usmiecha i jak np chce sie wykapac a ona nie spi to biore ja ze soba do lazienki ona se grzecznie lezy a ja moge sie spokojnie wykapac a tak zawsze musialam przewaznie czekac na meza az z pracy przyjdzie o 14, i to bylo nie do wytrzymania nie mowiac ze nawet wtedy obiadu ugotowac nie moglam a teraz to takie spokojne dziecko (niezapeszajac):-D

Załączniki

• SANY0043.JPG
    SANY0043.JPG
    72,2 KB · Wyświetleń: 37
  • SANY0044.JPG
    SANY0044.JPG
    63,9 KB · Wyświetleń: 37
Mili ale mialas dzien.........my z chrztem tez mamy problem bo nie mamy slubu ale co ja poradze ze poki co nie mamy na to siana a jestesmy wierzacy i tak bysmy chcieli go ochrzcic....:-(i ciesze sie ze w koncu Natalka grzeczna:-D
nam idzie ok6-7 pampersow na dobe.na szczescie noce przesypia bardzo ladnie wiec nie narzekam!:-)Kubus kupki robi takie polplynne i z grudkami i ponoc to jest oki:tak::confused:
Esti 3MAM KCIUKI ZA PRACE!!!!!!:-)
Albi superowe te ciuszki!!!!!!mam nadzieje ze paznokietki wroca do normy!!!!!!!a moze brakuje Ci witaminek????:confused::confused::confused:a probowalas moze skrzyp polny w preparatach moze pomoc chociaz kondycyjnie?????
Katarzyna-joanna a macie regularne godziny kapieli itd????bo my tak i jest Kubus duzo spokojniejszy jak wie co go czeka hihi:sorry2:dobrej nocy!!!i przespanej!!:*

tak mamy regularne kapiele i wogle wszystko staramy sie robic regularnie , bo tak podobno trzeba robic przy malcu.ja bym sie tak bardzo niemartwila gdybym byla zdrowa a tak poprotu niedaje rady.wczoraj np malyzaksztusil sie i ja bylam tak slaba ze niedalam rady nawet glowy mupodniesc dobrze ze maz byl w poblizu to gopodniosl naczej maly by sie udusil. bylam udoktorki dzisiaj jutro mamzrobic jakies badania

Mili super że Natalka już spokojna i ze masz czas dla siebie:tak:Jest śliczna.:tak::tak::tak:czarna jak Oli...........pasują do siebie hihihihihihi..:-D:-D:-D

Widzę ,że Wasze dzieciaczki śpią na poduszkach................................mój Oli śpi na płasko tylko na materacyku..................podobno tak się zaleca do 1 roku życia, bo to najzdrowsze na kręgosłup taki który się kształtuje
Oli dzisiaj w dzień spał tylko 2 godzinki i to na raty:baffled:ale nie marudził....:-).i padł dopiero o 22!Teraz śpi po wielkim obżarstwie -130ml- .............spokój do 6 rano.....cudownie:tak:
Coś ostatnio mama platynowej blondyny nam się nie odzywa.......:confused::confused:
I szczypawka zaginęła.............:confused:

Dziuba ja miałam tak z Olim ,że jak wróciliśmy ze szpitala to załapal tryb spania w dzień 5,6 godzin non stop.Przestawiłam go na tryb nocny.bo tak w szpitalu spal.Jak spał dłuzżej niż 3 godziny w dzień to go budziłam.
Może spróbuj przestawić tak Martynkę?

Dobra zmykam i życzę wszystkim maumuniom przespanej i spokojnej nocki:tak::tak:

Esterka dzieki:-) No to mamy pierwsza styczniowa parke hihihi. a co do wloskow to widze ze zaczynaja jej juz troche jasniec wloski, mam nadzieje ze wkoncu cos po mnie bedzie miala a nie tylko do tatusia podobna:-D Katarzynko naprawde Ci wspolczuje. No wlasnie cos Pumi i Szczypawka sie nie odzywaja

ja zmykam bo maly bardzo placze.dobranoc .zycze spokojnej nocy i kolorowych snow i dla was i waszych pociech.odezwe sie jutro po bbadaniach

reklama
przepraszam - juz sie melduje.
Wczoraj caly dzien poza domem- mamusia wziela coreczke do centrum handlowego. troche sie obkupilysmy w ciuszki i bizuterie-wreszcie bo - ciuchy ciazowe za duze a sprzed ciazy za male.
Dzis tez pol dnia w terenie spedzilsymy bo zalatwiamy wszystko na chrzciny- bedzie wielka , ekskluzywna impreza.
Ja zurzywam od 10 do 15 huggisow na dobe ale to dlatego ze po tych akcjach z infekcja w kroczu - boje sie zeby sie nie powtorzylo.
My walczymy z plesniawkami- juz prawie wyleczone. Cos mialam jeszcze napisac-ale zapomnialam.
Zaraz was doczytam bo troche sie uzbieralo

Załączniki

• 1 mies  (8).JPG
    1 mies (8).JPG
    67 KB · Wyświetleń: 37
  • 1 mies  (14).JPG
    1 mies (14).JPG
    70,7 KB · Wyświetleń: 37
  • o (2).JPG
    o (2).JPG
    72,5 KB · Wyświetleń: 30
Do góry