reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ja planuje diete dopiero za rok.Tyle planuje karmic(ok.15miesiecy) wiec o zadnych dietach mowy byc nie moze.Ale za to jak juz wprowadze diete to od razu z mezusiem!!!Niech on tez w koncu zacznie zrzucac te "ciazowe" kilogramy :-D Bo nie odstawal od mnie daleko w tyle z jedzeniem.A i piwko pil przeciez wiec wiecej nawet przytyl.No i ja rzucalam palenie na poczatku ciazy.Wszyscy tyja po rzuceniu palenia...Wiec wierze w siebie i moje fantastyczne geny :-D

reklama
Leya witaj na forum:)ja nie mam pojecia co moze byc z tym moczem;/ moze poszukaj na necie?:no:
Esti pieknie wygladalas w ten dzien:-)
Dziuba trzymam kciuki zebys cos znalazla piknego na siebie:rofl2:
salik fajnie ze jest w koncu lepszy dzien:tak:czasem dzieci potrzebuja zmainy otoczenia i innych rak czy twarzy :happy:
katarzyna-joanna bedzie oki :sorry:wracajcie szybko do domku i do nas zdrowi:sorry::sorry::sorry:
u nas z bioderkami oki :-)wiec sie ciesze;-)
ja diety nie stosuje jedynie diete matki karmiacej of kors hihi:-ppije duzo wody zrodlanej nie jem slodyczy nie slodze nie jem smazonego i efekty sa:-)nie bede wazyc tyle co przed ciaza bo np nie mialam tak pieknych piersi a to jednak troche wazy :-Dwczoraj sie wazylam w aptece i waze 54kg przy wzroscie 162:-)nnosze spodnie sprzed ciazy wiec sie ciesze tylko staniki poszly w odstawke nawet fajnie:-Da jakie macie metody antykoncepcji?bo ja mysle nad tabletkami anty ale karmie wiec moge tylko Cerazettee a mama mi proponowala wkladke domaciczna mowila ze miala i byla zadowolona bo nie m musiala o niczym pamietac yh sama nie wiem :baffled::eek:po swietach ide do gina to doradzi a Wy co myslicie na temat wkladki????ktoras stosowala???jakies opinie???:sorry:
zalatwilism :-Dchrzest odbedzie sie 13,04:-)znow zobacze rodzicow super:-)
Kuba ma kolki wieczorami nic nie pomaga tyl;ko czopki viburcol yh.......:crazy:

Na necie juz patrzylam niby moze tak byc bo cos zjadlam to tez ma wplyw a jak nie przejdzie to prawdopodobnie zapalenie drog moczowych. Co do tej antykoncepcji to tez sie zastanawiam na wkladka tyle ze jakos sie nie umiem przkomnac sa tez zastrzyki antykoncepcyjne raz na 3 miechy sie taki bierze kolo 100zeta kosztuje1 ale potem podobno ciezko zajsc w kolejna ciaze (jezli ktoras bedzie planowac ;-)) sama nie wiem co zrobic trza sie poradzic ginekologa najlepiej.

Leya ja @ dostałam dokładnie jak młody skonczył dwa miesiace czyli w poniedziałek.
Dzisiaj napierdziela mnie głowa jak cholera. W Warszawie, właśnie świeci słońce aż razi i pada śnieg:eek:.
Esterka wyglądałas pieknie na swoim ślubie. Coś się ost dzieje bo ja tez przytyłam kg. ale może to przez @, zawsze mi kilka gd dochodziło a jak sie konczyło to wracało do normy.

Dziuba dobre:-):-):-):-)
u mnie było podobnie ale rano bo teraz to świeci takie maga słoneczko, ze aż żal, ze na dworku tak zimno a słońce takie mocne:confused2:
Pumi nie martw się mnie zostało jeszcze 3 kilo ale w zamierzeniach mam jeszcze 6 może 7, może nie będę przezroczysta :-D:-D:-D:-D, tak jak mówiłam córcia wykapany tatuś i ten włos:-D:-D:-D
mili śliczne to ubranko wcale sie nie dziwie, ze pumi dla Dominiczki chce takie samo
witaj Leyja

nic kobietki lece kuba studiowac nowosci farmaceutyczne na rynku :tak:jeszcze trochr i do pracy wiec powoli trzebe sie wkrecac dosc leniuchowania:-Dkuba po sekundzie zasnie jak mu to przeczytam i bede powtarzac 10razy zeby zapamietac hihi:-D

my dzisiaj juz po kolejnej wizycie u lekarza, uf................
kupy rzadkie, no i co:baffled: moga takie być, podobno:confused2:
Kacperek to mały pączuś :-D:-D:-D:-D:-Dważy 6100:szok::-):-):-):-)
tylko na piersi jedziemy no i czasem przepojka, ale teraz będziemy częściej przepajać no i smok zamiast mojego cycusia:-:)-:)-(
ogolenie zdrowy i po świętach szczepimy, wreszcie:confused2:
wczoraj przyszła karuzela która zamówiłam na allegro. mam teraz więcej czasu dla siebie :tak::tak::-Dbo mały aż piszczy jak mu ja włączam i nie muszę stać przy łóżeczku i mu wprawiać w ruch inne zabawki:sorry:

napisałam zatroskana do Asi i odpisała, ze Borysek w dzień mało spi i jest bardzo absorbujący ale maja sie świetnie :-D:-D:-D

Leya siuski smierdzą od pieluszek, jak wchodza w reakcje z nimi. Jezeli ci nie gorączkuje, nie płacze, nie ma problemu z siusianiem i nie siusia na brązowo, to wszystko gra.
Sylka dlaczego dopiero po świetach bedziecie szczepic??

bo gdyby mały zachorował po szczepionce to nie będę go wozić po pogotowiach w świeta bo tam to tylko żule po libacjach chodzą z poobijanymi mordami:-p

reklama
Ojej...Moja kruszyna wczoraj juz II szczepienie przeszla.Zuch dziewczynka :-) Tylko nie moglam od niej ani na moment odejsc bo wpadala w histerie.Tak caly dzin.Poza tym miala stan podgoraczkowy-37,3C.Ale bylam przygotowana na to,ze caly dzien z nia spedze.No i okazalo sie,ze mialam racje...Zna sie juz troche swojego szkraba,nie?:-):rofl2:

Leya chyba cie nawet nie przywitalam-wybacz...Wiec teraz WITAM.Milo,ze dolaczylas do nas! Nie mam pojecia co z tymi siuskami ale jesli lekarz kazal nie panikowac to nie pozostaje nic innego jak...nie panikowac :tak: Tak jak Albi napisala-czasem pieluchy smierdza chociaz osobiscie jestem daleka od ich obwachiwania...

Co do antykoncepcji...Ja wlasciwie sama nie wiem.I chyba do czasu jak przestane karmic piersia zostaniemy po prostu przy prezerwatywach!A to dlatego,ze po Cerazette moja kolezanka miala okres bez przerwy przez 3 miesiace(!) wiec samo w sobie stanowilo to antykoncepcje(abstynencja :sorry:).Nie tylko jej sie to zreszta przydarzylo.Jesli chodzi o zastrzyki-pomijam fakt,ze POTWORNIE boje sie igiel(wstyd sie przyznac).Przezylabym to jakos.Ale wlasnie jesli chodzi o pozniejsze zajscie w ciaze,ktora przeciez jednak planuje,nie jest taka latwa sprawa.A jesli chodzi o wkladke-nie wyobrazam sobie chodzenia z cialem obcym...No wiec czym moge sie jeszcze poratowac jesli nie prezerwatywa???Ale to dosc kosztownie nam wychodzi :laugh2:

Do góry