reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

oo to przepraszam, nasz najmłodszy Kubulek będzie obchodzić jeszcze swoje drugie święto!! :laugh2:
dziewczyny ja z taki nietypowym pytaniem... czy mama albo teściowa albo babcia którejś z Was robi na drutach ubranka dla Waszych maleństw??
bo moja mama robi mojej niuni piękne sweterki, kompleciki i czapeczki i znalazła piękny kapelusik w gazecie ale jego opis (tzn jak robić) jest w innym numerze, którego właśnie poszukujemy... może więc Wy albo Wasze mamy/babcie dysponują tą gazetą... chodzi o gazetę Diana Bobas, numer 2/07; jeśli któraś z Was ma dostęp do tego numeru gazetki to bardzo proszę o wiadomość na PM, poprosiłabym wtedy o zrobienie zdjęcia strony z opisem tego kapelusika i wysłanie mi na maila; strasznie mi zależy na tym opisie bo kapelusik jest naprawdę przecudny!!

reklama
Amerykański statek kosmiczny doleciał na Marsa. Szykują się do wyjścia na zewnątrz, nagle podbiegły dwa zielone ludziki i zaspawały drzwi rakiety.
Amerykanie próbują wyjść. Mija 10 minut, 30 minut... Po godzinie udało się. Wychodzą z rakiety i widzą sporą grupę Marsjan.
• Czemu zaspawaliście nam drzwi?
• Zawsze tak robimy nowym, ale to chyba nie problem? Niedawno byli tu Polacy. Zaspawaliśmy im drzwi, a oni już po pięciu minutach byli na zewnątrz. I prezenty nam przywieźli!
• Prezenty, Polacy? Jakie prezenty? - dziwią się Amerykanie.
Jeden z Marsjanin odpowiada:
• A, nie wiem. Jakiś wpierdol, ale wszyscy dostali!

no to my juz mamy wszystko przygotowane prawie :-) ja juz umalowana i uczesana czekam tylko zeby ciuszki zalozyc ale najpierw mojego ksiecia trzeba wyszykowac, o 14 przyjada moi rodzice z 3 blachami ciasta :-D pyyycha. maly spi prawie caly dzien chyba czuje ze cos sie swieci bedzie duzo zdjec bo az 4 aparaty beda, a w jednym czasie chrzcza 7 dzieciaczkow i to sami chlopcy :rofl2: hehe i jeszcze jeden Wiktor bedzie- fajnie. troche sie boje ze cos pojdzie nie tak ale coz jak trzeba to trzeba, napisze jak juz bede wolna i napewno wkleje fotki.
Całuski

Hejo.
My wczoraj bylismy caly dzien poza domem. Borysek pierwszy raz widział wrocłąwski ryneczek. Obserwował wszystko z takim zaciekawieniem,że musiałam mu budke z gondolki zdjąc:-)
Dziewczyny jak ja wam zazdroszcze ze Wasze dzieciaczki same w nocy zasypiaja. Moj maly diabelek ostatnio wpada w taka histerie,że nic nie moge zrobic. Po kapieli robimy ciagle to samo- przewijanie, kropelki, karmeinie i wkaladanie do fotelika zeby zasnal. A tu od kilku dni ni cholery nie zasnie. A przy tym wyje jak syrena. Trzeba go na raczkach nosic a i tu nie zawsze od razu zasypia:-(Nie wiem co robic...bo on sie tak meczy a ja nie mam sily...
B- Asia Boryskowi tez wyszly jakies krosteczki na twarzy. wyglada jakby byl poparzony, ma cale policzki czerwone. zaczynam eliminowac poszczegolne skladniki z żarcia i sie okaze co to bylo. poki co myje rumiankiem

Witam dziewczyny nazywam sie Justyna i w styczniu zostałam po raz kolejny mamą 15 stycznia 2008 roku urodiła mi się córeczka przyszła na świat przez cesarskie cięcie ma na imię Laryska , mam nadzieje ze przyjmniecie mnie pod swoje skrzydła :) pozdrawiam :-)

reklama
Do góry