reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

wicie co sory ale musze wywalic z siebie to co mam do powiedzenia,
ALBI i jeszcze kilka innych kobitek , uwazacie sie za wszystko wiedzace i nie zwracacie uwagi ze niektore osoby boli to co piszecie, kilka innych dziewczyn tez tak uwaza ale pewnie nie podpisza sie pod tym.
Ja wiem ze dziaciaczki sa superowe i wogole ale tylko wasze sa naj i robia wszystko naj naj lepiej jeden pelza, drugi stoi itd. a inne dzieci jakos tak oooo tylko sa ale ok mi nie o dzieci sie rozchodzi, tylko o te wasze wywyzszanie sie, mi jest np zle z wami gadac bo czuje sie jak glupia malolata ktora nic nie wie bo wy zawsze wszystko wiecie najlepiej na swiecie i broncie panie boze sie wam sprzeciwic bo bedzie draka. i chora sytuacja na bb. teraz bedziecie mnie porownywac do moniki bo sie czepiam o wszystko ale do cholery jasnej czemu wszystkich traktujecie jak nizsza kategorie zyciowa, to ze inne z nas nie przezyly w zyciu tyle ile wy albo nie znaja tylu ludzi co wy i moze nie umieja tylke co wy to znaczy ze juz sa rozpieszczone, czy moze pochodza z wiochy ??? albi kazdy ma swoej zdanie na kazda sparwe i wiem ze szczerosc to dobra rzecz ale nie zawsze. wiec sory ze to musialam napisac , pewnie zadna inna sie nie przyzna do tego ale ja musialam bo mam dosyc traktowanie niektorych dziewczyn jak gorszych.
wiem ze nie jestem tyle co wy na tym forum ale tak sie czuje!!!! co zeobicie ze mna to wasza sprawa mozecie mnie olac jak monike, teraz mam to w nosie szczezrze powiedziawszy.

reklama
Aga ja sie podpisuje.....czasem wyraznie da sie to odczuc

a ktoras pisala o homeopatii....ze spowodowala cukrzyce u dzieci znajomej czy jakos tak mniejsza o to ....konsultowalam to z nie jedna farmaceutka i to jest nie mozliwe !!!!!to ze homeopatia jest na sacharozie nie znaczy ze dziecko od tego dostanie cukrzycy.....mysle ze to bardziej dziedziczne albo podloze genetyczne a nie homeopatia bo ile to dziecko musialoby sie tego nazrec!!!zreszta cukier jest w soczkach ,,,,herbatkach i czemu na to nie zwalisz tylko na leki....:sorry2:a jest bezpieczna i dobrze dobrana do schorzenia dziala rewelacyjnie -oczywiscie w ostych przypadkach jedynie wspomagajaco....

wicie co sory ale musze wywalic z siebie to co mam do powiedzenia,
ALBI i jeszcze kilka innych kobitek , uwazacie sie za wszystko wiedzace i nie zwracacie uwagi ze niektore osoby boli to co piszecie, kilka innych dziewczyn tez tak uwaza ale pewnie nie podpisza sie pod tym.
Ja wiem ze dziaciaczki sa superowe i wogole ale tylko wasze sa naj i robia wszystko naj naj lepiej jeden pelza, drugi stoi itd. a inne dzieci jakos tak oooo tylko sa ale ok mi nie o dzieci sie rozchodzi, tylko o te wasze wywyzszanie sie, mi jest np zle z wami gadac bo czuje sie jak glupia malolata ktora nic nie wie bo wy zawsze wszystko wiecie najlepiej na swiecie i broncie panie boze sie wam sprzeciwic bo bedzie draka. i chora sytuacja na bb. teraz bedziecie mnie porownywac do moniki bo sie czepiam o wszystko ale do cholery jasnej czemu wszystkich traktujecie jak nizsza kategorie zyciowa, to ze inne z nas nie przezyly w zyciu tyle ile wy albo nie znaja tylu ludzi co wy i moze nie umieja tylke co wy to znaczy ze juz sa rozpieszczone, czy moze pochodza z wiochy ??? albi kazdy ma swoej zdanie na kazda sparwe i wiem ze szczerosc to dobra rzecz ale nie zawsze. wiec sory ze to musialam napisac , pewnie zadna inna sie nie przyzna do tego ale ja musialam bo mam dosyc traktowanie niektorych dziewczyn jak gorszych.
wiem ze nie jestem tyle co wy na tym forum ale tak sie czuje!!!! co zeobicie ze mna to wasza sprawa mozecie mnie olac jak monike, teraz mam to w nosie szczezrze powiedziawszy.
Podpisuję się pod tym i mam nadzieję, że to nie do mnie( bo po moim posie ).

Jagna jak jest zle to mozesz je podawac nawet co 15 min i wydluzac czas w miare ustepowania objawow ale mojemu na noc to zupelnie wystarcza a w dzien jakos sobie radzi;-)a bobodent polecam bo jest z ziolami i subst znieczulajaca i ma wiele wieksza dawke niz dentinox gel i baby orajel.....a kosztuje ok 12 zl:-)

Jagna jak jest zle to mozesz je podawac nawet co 15 min i wydluzac czas w miare ustepowania objawow ale mojemu na noc to zupelnie wystarcza a w dzien jakos sobie radzi;-)a bobodent polecam bo jest z ziolami i subst znieczulajaca i ma wiele wieksza dawke niz dentinox gel i baby orajel.....a kosztuje ok 12 zl:-)
Ja podałam dopiero 2 razy na noc, ale mała się uspakaja po tym i zasypia. W nocy już nie ma problemów bo daję jej jeść przez sen. A do homeopatii jestem przekonana, bo jak miałam 17 lat bardzo chorowałam i zioła mi pomogły, antybiotyki tylko mnie wycięczały, brałam 10 seri różnych, w tym te najgorsze i nie pomagały.

reklama
Salik skoro nas o cos oskarzasz to czekam na przykłady jakies. Jezeli ktos prosi o opinie to ja wyrazamy, nie włazimy komus w dupe bojąc sie, ze ktos nas niepolubi sorry ale tak to juz jest.
Jest temat otwarty co potrafią nasze dzieci i kazda tam pisze co i jak, jezli Olis potrafi cos szybciej to czemu Esti ma o tym nie napisac albo ja o Dawisiu, nie jestestes tu od początku, nie wiesz jak przezywalismy, kazdej poród albo przedłuzajaca sie ciąze i kazde osiągniecie dziecka jest czyms wspaniałym a ja zadnego dziecka nie potraktowałam jako gorszego ani zadna z dziewczyn, ktorą masz na mysli. Jak ci brakuje argumentów popartych dowodami to polecam sie zastanowic, odliczyc od 10 i sie zastanowic co piszesz.

Do góry