reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Witam wieczornie.Widzę że tu znowu niezła draka.Dziewczyny zakończcie te kłótnie bo to forum jest po to żebyśmy mogły chwalić naszymi dziećmi,cieszyć się z ich postępów ale także wspierać się w trudnych chwilach.

Witam wieczornie.Widzę że tu znowu niezła draka.Dziewczyny zakończcie te kłótnie bo to forum jest po to żebyśmy mogły chwalić naszymi dziećmi,cieszyć się z ich postępów ale także wspierać się w trudnych chwilach.
Ja już skończyłam, napisałam co chciałam i dlamnie końiec.
Co u Ciebie?

Dzień jak każdy rano mały pojechał do babci ja z mężem do pracy.Po 15 odebrałam małego ,powrót do domu trochę zabawy a teraz maleństwo karmi tata a ja mogę z Wami popisać.

A do mie ciotka przyjechała, więc Celinka ma więcej opiekunów jak ja jestem w pracy. Napewno już jest wykompana i zaraz zaśnie. A ja za 30 minut do domku mykam:-D

reklama
Do góry