reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

dziuba, to cudnie że tak Wam dobrze razem:-D:-D
my na noc używaliśmy sleep & play - sprawdzały się super ( na dzien nie bo nie mają gumeczek i wpijają się Tobiemu w fałdki). Teraz używamy normalnych pampersów - też działają. Kiedyś parę nocy Tobi się przesikał - nawet nie wiem w jakich pieluszkach. Ale już od dawna nie.
pumi, ja też właśnie się zamierzam na kupno takiego gryzaka z siateczką, są u nas w hurtowni. Skoro wam sie sprawdza, to tym bardziej.

reklama
Tobi dziś strasznie marudny. Mążuś nie poszedł do pracy, bo sama nie dałabym rady z tym swoim brzuchem. Mążuś chorował ostatnio (przeziębienie) i Tobi podłapał katarek. Całą noc się męczył. odciągamy fridą, śpi na podwyższeniu, podałam wapno i wit c, temperatura 37, więc jeszcze nie podwyższona chyba. Ale od wczoraj ma jakieś dwie kropki na czubku języka i dziś widzę jedną w kąciku ust. Myślałam że sobie podrażnił jakąś zabawką, ale one wyglądają jak takie jasne kuleczki z płynem i czerwoną otoczką. Nie wiecie co to może być? Od jakiegoś paskudztwa które wziął do ust czy cos groźniejszego? Jutro pójdziemy do lekarza.

Witamy my po kosciółku,dzis mam gosci koleżanka z którą leżałam w szpitalu przyjeżdza.Fajnie tak utrzymywać kątakty,naprawde traktujemy sie jak siostry prewie 2 tygodnie obok siebie.Jak niezadzwonimy do siebie raz w tygodniu to musi być co nietak.Salik agnieszka jak zamieszczasz zdiecia z telefonu napisz prosze ja też chce sie chwalić moimi niuniami.WY Z PORÓWNANIU ZE MNĄ TO JESTESĆIE LASKI JAK DIABLI A CO TAM NIBEDE Z TEGO POWODU TAK MOCNO ROZPACZAĆ.Do swiąt bożego narodzenia bede laska mam nadzieje że mi sie uda,Już mi mówią że schudłam ,ale sie ciesze i motywują mnie tym do dalszego odchudzania.Ugotowałam kurczaczka z ryżem i zaraz ide dać Amelce , mąż ma pyry z sosem i smażony kurczak.A ja gotuje dwa obiadki dla mnie i AMELKI.

Dziuba ja miałam zamiar kupić te pieluszki ale na różnych forach mi odradzali No ale może tobie spasują :confused:
joa ja tez myśle że to po małżeński stres z niego schodzi Będzie dobrze :tak:

Dziękuje w imieniu Kamilka za komplement. a Kamilek spi teraz pewnie bedzie spal z 20 minut . kamilkowi podobaja sie dwie dziewczynki naforum Martynka i Dominisia.

hej laseczki:-)ja tez po kosciolku teraz czekam na moich mezczyzn az sie obudza:-p
Joa ja mysle ze stres poslubny i moze strac przed tym co obiecywal:sorry2:wiesz faceci to mikkie dupy i co zrobic.....oby to jak najszybciej mu minelo a slusznie ze mu powiedzialas co myslisz:tak:dobrze ze KAcperunio caly!
Ah Dziuba pozazdroscic:-p
Aga masz bardzo ladny stroj!!!;-)Aga wiesz ze Wikus jest straszy ale moj Kubus tez sam pewnie nie siedzi,,,,,on ciagle w wozku na plasko lezy:sorry2:a z dnia na dzien dzieci sie ucza a cwicza nawet nie masz pojecia kiedy!kubus po prostu sie przewrocil i teraz juz tak w kolko....takze uszy do gory daj mu czas;-)
Pandi fajnie ze jestes:happy2:
Kasiu Kamilek tak urosl i tak fajnie juz wyglada:sorry2:

nutka13-ja zdjęcia które daję na forum to w większości są robione właśnie komórką.Musisz kupić blutoowe(blutuf).Ja kupiłam za 25 zeta.Wkładasz do komputera,przesyła zdjęcie,jak zapisze możesz przesłać gdzie chcesz.

reklama
U nas bez zmian.Może jedna jest-Miki robi kupki w zastraszającym tempie:szok:Czasem po dwóch godz nieraz .A kiedyś robił raz dziennie i to najczęściej rano lub po obiadku.No ale konsystencja obiadków się zmieniła przecież-nie jest już taka papkowata.Od niedawna daję mu obiadki po 6 mies.A i pampki mamy z Huggisa z Puchatkiem,te z Lidla obydwa rodzaje są obrzydliwe,rwą się-odradzam,choć niektóre dzieci tylko takie tolerują.

Do góry