reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
ja na sekundke.... wszystkiego najlepszego dla wczorajszych solenizantwo, Juluś dzikuje pięknie za zyczonka
no i oczywiscie dla Naduski syskiego co najlpesze...
Donia jak super ,ze jestes, to moze jeszcze dori sie pokaze :-)
a myszorka to co?? odwzijcie sie!!!!
buziaczki i kolorowych snow
do jutra

no laseczki ja wlasnie tez sie borykam chyba z bolesnym zakowaniem maly jest marudny co chwilke sie budzi mam nadzieje ze to nic gorszego wklejam zdjecie synka i jego mamusi

Załączniki

• bb.jpg
    bb.jpg
    63,6 KB · Wyświetleń: 68
  • bb1.jpg
    bb1.jpg
    78,3 KB · Wyświetleń: 56
Donia, Girly, witajcie spowrotem !!!!!!!!!!
Kasia, śliczny nowy wózio!
Esti, Oliś ślicznie stoi w łóżeczku !

Wszystkiego naj dla solenizantów !

Chodzikom też jestem przeciwna, ale dostał Kubek na chrzciny. Siedzi w nim głównie jak ja idę do łazienki się myc i wtedy go nie raz zabieram.... Ja się pluskam w wanience a on się bawi i go widzę.
Tyle tylko że on w nim nie chodzi, bo ma pod nóżkami takie speclajne zabezpieczenie dla dzieci młodszych i tylko sobie siedzi. Coś takiego.
luxs.gif

I wcale nie długo , kilkanaście minut w ciągu dnia. I raczej chodzika nie lubi.
Spryciuch nauczył się siadac z płaskiego i teraz to intensywnie cwiczy :-)

A mój Kwiatuszek pojechał własnie do szpitala z babcią. M ich wiezie... Ja tradycyjnie się poryczałam...Jesus, nie wyobrażam sobie tych trzech tygodni...:baffled: Czasem sie wkurzam jak mnie kopie w nocy i mam ochotę wynieśc ją do swojego pokoju..ale teraz 3 tygdonie bez kochanego kopania :sorry2: Szok :sorry2:

Wszystkiego najlepszego dla zaleglych solenizantow : Maksa i Nadusi
I wielkie buziaki dla Natalki która dzisiaj konczy 7 miesiecy J :-* caluski Natalko.

Donia witam cie J twoje maleństwo to nie takie maleństwo ile wazy i mierzy ??? a ty wygladasz jak bys nigdy w ciazy nie była taka laska z ciebie, fajnie ze wracaja dziewczyny z waszych początków,

Wlasnie co u myszorki ??? Asi S. ??? Agnie ??? ma ktoras kontakt ???

ewa wiesz ze dasz rade, pamietaj ze to ostatni raz jak jedzie bez ciebie :-) i trzymaj sie :-* mua

witam..noc spokojna za mna. jestem po sniadanku lece na miasto musze pozalatwiac kupe spraw urzedowych ,odc razu kamil bedzie mial spacerek.
Ewunia niemartw sie szybko wroci i bedzie cie znowu kopac :-):tak:.

reklama
Witamy u nas pogoda zapowiada sie superr.Noc mineła spokojnie ale obudziła sie o 6 i o 7 usneła i spi nadal.Idziemy jak sie obudzi do sklepu a potem do lekarza i na zakupy.Wyprałam powiesiłam pranie posprzątałam jestem wyrobiona,jak to dobże jak mała spi moge wszystko porobić a potem mam spokój.O własnie wstała wiec spadamy aciu

Do góry