reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Martynki,Kacperka i Wiktorka na 9-cio miesięcznicę.
Aga to super że w końcu zaszczepili Wikusia.Faktycznie nie wygląda na swoje 10 kg.
U nas nadal cisza z ząbkami wyszły 2 i koniec (no trzeci się przebija już od 3 tygodni).Mały strasznie łobuzuje i czasem się cieszę że chodzę do pracy bo przynajmniej tam mam chwilę wytchnienia.Jest strasznie ruchliwy i cały czas trza go mieć na oku.

ja jeszcze nie mam tego typu problemow :-) dlatego dopiero wybieram sie do pracy jak maly skonczy roczek :-) wtedy pojdzie do zlobka i bedzie mial towarzystwo :-)

maly wykapany, pojedzony spi, a ja popijam ciepla herbatke z cytrynka :-)

Witam ja już niepracuje ale czasu niemam ,dzisiaj myłam pkna i sprzątałam.Amelka zdrowa i oby tak dalej niema nic warzniejszego jak zdrowie moich dziewczynek.

U nas nadal brak zebów niewiem czemu i zaczyna mnie to niepokoić wiem że ma jeszcze czas ale.... no własnie zawsze jakieś ale.

W następnym tygodniu pobranie krwi nas czeka tsh i ft4,mam nadzieje że jest ok i niedzie miała zwiekszonej dawki lekarstw.Mam zamiar złożyć papiery o zasiłek opiekuńczy ciekawa jestem co mi wypisze lekarka i czy nam przyznadzą.

u mnie caly dzień leje wiec przesiedzielismy go u kumpeli :-)
wiki ma stan podgroraczkowy 37,5 mam nadzieje ze to przez to wczorajsze szcepienie niby moze tak byc do 2 dni po szczepieniu ... a wogole jakis marudny dzisiaj ta pogoda pewnie tez go dobila dodatkowo .... zreszta mnie tez, leje i leje.

reklama
nutka 3 nie martw sie o zabki, u nas tez jeszcze nic nie ma, choc tez sie niepokoje ze moze jakiejs witaminy brakuje, ale z tego co wiem to nasze dzieciaczki beda mialy zdrowe zabki, dłuo beda sie trzymały:)

Do góry